Atlas Halı, MASKO'da mağaza açtı

Atlas Halı, MASKO'da mağaza açtı

Naksan Holding markalarından Atlas Halı'nın MASKO'daki mağazası açılışına Retrobüs'ün müzikleri renk kattı.

Mağazanın açılış kurdelesi kesildikten sonra bir konuşma yapan Atlas Halı Genel Müdürü Meriç Bebitoğlu, MASKO showroomunu tüketici ile buluşturmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bebitoğlu, "Hakikaten anlamlı bir dilimde, yani 12.12.12'de showroomu açıyoruz. Köklü bir tarihi olan Atlas Halı adım adım büyüyor. Bu da mutluluğumuzu perçinliyor." dedi. 

Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıpoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Dağcı'nın da katıldığı mağazanın açılış töreni bayilerden de büyük ilgi gördü. Bayiler, Retrobüs grubunun seslendirdiği Barış Manço, Cem Karaca, Erkin Koray ile İlhan İrem'in sevilen parçaları eşliğinde mağazada sergilenen yeni tasarımları görme imkanı buldu. 

NAKIPOĞLU'NUN CEM KARACA YORUMU BEĞENİLDİ 

Açılışta, bir süre müzik grubunun seslendirdiği şarkılara tempo tutup alkışlayan Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıpoğlu, bir süre sonra sahneye çıktı. Başına fötr şapka giyip güneş gözlüğü takan Nakıpoğlu, grupla birlikte Cem Karaca'nın Namus Belası isimli eserini söyledi. İzleyenler tarafından bol bol alkışlanan Nakıpoğlu'nun şarkının 'Besmele ile tövbe eder yine şarap içeriz' bölümünü esprili bir şekilde, 'Besmele ile tövbe eder yine Sersu içeriz' diye değiştirmesi gülüşmelere yol açtı. Nakıpoğlu'nun sahne performansı izleyicilerden beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.