Avcılar'da feci kaza

Avcılar'da feci kaza

Avcılar E-5'te karşı şeride geçmeye çalışan Mustafa Tunç, otomobil çarpması sonucu feci şekilde can verdi. Kazaya 3 otomobil daha karışınca 4 kişi yaralandı.

 Avcılar'da E-5 karayolu üzerinde sabah saat 05.00 sıralarında karşı şeride geçmeye çalışan bir vatandaş, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza mahalline giren 3 otomobilin daha kazaya karışması nedeniyle 4 kişi hafif şekilde yaralandı. 

Avcılar Şükrübey Metrobüs durağı yakınında meydana gelen kaza, Orhan G.Ü. nün kullandığı 34 EG 430 plakalı otomobilin, E-5 karayolu üzerinde karşı şeride geçmeye çalışan Mustafa Tunç'a çarpması sonucu meydana geldi. Kaza mahalline 50 metre mesafedeki üst geçidi kullanmayan Mustafa Tunç olay yerinde hayatını kaybetti. 

Öte yandan kaza mahalline giren 3 araç ise zincirleme kazaya karıştı. Kazaya karışan araçta bulunan sürücüler ile ilk kazada otomobilde bulun bir bayan hafif yaralı olarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza mahalline giren sürücülerden Cevat Bilgin, "Bu kaza daha önce olmuş. Önümdeki araç kaza mahallini izlemek için durunca biz de arkadan çarptık" dedi. 

Polis kazanın olduğu yerde inceleme yaparken, yaşanan kazalarla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.