Avcılar'da Soygun

Avcılar'da Soygun

Avcılar'da bir banka şubesine giren silahlı soyguncu, çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 80 bin TL'yi alıp dışarı çıktı.

        Avcılar D-100 yan yolda bulunan bir banka şubesine saat 15.00 sıralarında giren soyguncu silahını çekerek çalışanları etksiz hale getirdi. Yaklaşık 80 bin TL'yi alarak banka şubesinden koşarak ayrılan soyguncunun peşine esnaf ve banka güvenlik görevlileri düştü. Ara sokaklarda yaşanan kovalamaca sırasında güvenlik görevlisi havaya iki el ateş etti. Bir süre sonra duran soyguncunun silahı başına dayararak kendisini kovalayan vatandaş ve güvenlik görevlisine "Benim kaybedecek bir şeyim yok" dediği öğrenildi. Yaşananlar sırasında ara sokakta seyir halinde bulunan kadın bir sürücünün aracını durduran soyguncu silah zoruyla otomobile binerek bankanın bulunduğu bölgeden ayrıldı. Soygun ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Silah zoruyla otomobile binen soyguncuyu arayan ekipler, kadın sürücünün Avcılar Hacışerif Metrobüs durağı mevkiinde bulunduğunu tespit etti. Şokta olan kadın sürücü ilk ifadesinde soyguncunun bir süre ilerledikten sonra aracından inerek bir ticari taksiye bindiğini söylediği öğrenildi. 
       Olayın meydana geldiği banka şubesi yakınında restoranı buluanan Murat Polattaş, "Güvenlik görevlilerinin bağırması üzerine dışarı çıktık. İki oğlum güvenlikle beraber soyguncunun arkasından koştu. Havaya ateş de etmişler. Daha sonra silahı kafasına dayayıp 'kaybedecek bir şeyim yok' demiş. Sonrada oradan geçen bir kadının arabasına zorla binip kaçmış" diye konuştu. 
       Olay yeri inceleme ekipleri banka şubesinde parmak izi çalışması yaptı. Çevredeki güvenlik kameralarını da inceleme altına alan polisin 80 bin TL'yi alarak kaçan soyguncuyu yakalamak için çalışmaları devam ediyor. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.