Avrupa İşletmeler Ağı Hizmetleri Tanıtım Toplantısı

Avrupa İşletmeler Ağı Hizmetleri Tanıtım Toplantısı

Tanıtım toplantısı 06 Şubat 2013 tarihinde Boğaziçi Hizmet Merkez Müdürlüğü'nün konferans salonu'nda gerçekleşecek

Avrupa İşletmeler Ağı(AİA); 54 ülkede bulunan 600 kurum aracılığıyla 2,5 milyon işletmeye AB mevzuatı, politikaları, standartları, hibeleri, kredileri ve ihaleleri, yeni pazarlar ve ticari işbirliği fırsatları, yeni teknolojilere erişim ve teknolojilerini geliştirme konusunda ücretsiz bilgi, danışmanlık ve iş desteği sağlayan bir oluşum.Bu ağın bir partneri olan KOSGEB Boğaziçi Hizmet Merkez Müdürlüğü, ülkemizdeki KOBİ’leri bu ağın imkanlarından yararlandırmak için yoğun bir faaliyet gösteren bir kurum.
 
Avrupa İşletmeler Ağı'nın işletmelere sağlayacağı fırsatlar; ticari, finansal veya teknik ortak arayışı,ürünlerin yurt dışında pazarlanması,Ticari, yatırım ve teknoloji işbirlikleri,Eğitim Programları, Dış Ticaret Programları ve Sanal Fuar uygulaması olarak sıralanıyor.

Bu kapsamda 06 Şubat 2013 tarihinde saat:14.00-16.00 arasında Kağıthane'deki Boğaziçi Hizmet Merkez Müdürlüğü'nün konferans salonunda 'Avrupa İşletmeler Ağı'nın işletmelere sunduğu hizmetlerin tanıtılacağı ücretsiz bir Seminer yapılacak.

Seminere katılmak isteyenlerin 4 Şubat 2013 tarihine kadar "arif.torun@kosgeb.gov.tr" adresine e-mail göndermeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.