Bağcılar’a Üçüncü Buz Pisti

Bağcılar’a Üçüncü Buz Pisti

Bağcılar Belediyesi tarafından yaptırılan ve ilçe sakinleri tarafından yoğun ilgi gören Demirkapı ve Kirazlı mahallelerindeki buz pistlerine bir yenisi daha ekleniyor.

Bağcılar’da, gençlerin buz pateni sporuna ilgisini artırmak için inşa edilen buz pistleri yoğun ilgi görüyor. Hürriyet Mahallesi’nde yapımı 15 gün içerisinde tamamlanacak üçüncü buz pistinin de hizmete girmesiyle her gün ortalama 1500 ilçe sakini buz pistinden faydalanma imkanı bulacak.

Her gün saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında açık olan buz pistlerindeki genç sporculara profesyonel buz hokeyi oyuncuları tarafından eğitim veriliyor. Eğitim süreci sonunda ise öğrencilerden buz hokeyi takımı oluşturulacak.

"SPOR YAPARKEN ÇEVREYİ DE KORUYACAKLAR"

Üç buz pisti ile başta gençler ve öğrenciler olmak üzere ilçe sakinlerine sportif faaliyetlerde bulunma imkanı sağladıklarını belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı: Aynı zamanda atık pil, plastik ve kapakları geri getiren gençler bu pistten ücretsiz yararlanabilecek. Bu anlamda hem çevreye zarar vermemiş hem de buz pateni yapma imkânına kavuşmuş oluyorlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.