Bağcılar'da Göçük

Bağcılar'da Göçük

Bağcılar'da kanalizasyon çalışması sırasında toprak kayması sonucu göçük altında kalan bir işçi, yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından kurtarıldı

 Olay, akşam saatlerinde Bağcılar Demirkapı Mahallesi Örnek Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 5 işçiyle beraber inşaat halindeki bir sitede kanalizasyon çalışması yapan Özkan Kışla, toprak kayması sonucu göçük altında kaldı. Arkadaşlarının ve çevreden gelen vatandaşların yardımı sonuçsuz kalınca itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Vücudunun yarısı toprak altında kalan Kışla için itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu. Toprak altında kalan Kışla’ya boyunluk ve serum takılarak ilk müdahalesin yapan sağlık ekipleri, itfaiyenin kurtarma çalışmaları sırasında Kışla’nın yanından ayrılmadı. Kışla’nın göçük altında kaldığını öğrenen yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Ekiplerin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının ardından Kışla göçük altından çıkarılarak Bağcılar Eğitim ve Araştırma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan toprak altında kalan işçinin meraklı vatandaşlar nedeniyle zor durumda kaldığını iddia eden bir vatandaş, “Meraklı vatandaşlar geldikçe toprak kaymaya başladı ve kafasına kadar gömüldü. Ekipler geldiğine Kafsına kadar gömülmüş” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.