Bahçelievler'de müzikhole fuhuş baskını

Bahçelievler'de müzikhole fuhuş baskını

Bahçelievler'de bir müzikhole fuhuş pazarlığı yapıldığı iddiası ile polis tarafından gerçekleştirilen baskında, 11'i kadın 22 kişi gözaltına alındı. Emniyete getirilen şahıslardan biri, "Bunun nesini çekiyorsunuz. Ayıp bu yaptığınız. Yabancılar sanki. Te

Bahçelievler'deki bir müzikholden gelen ihbar, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekiplerini harekete geçirdi. Müzikholde fuhuş yapıldığı ihbarını alan ekipler, ihbarın geldiği müzikholde geniş güvenlik önlemi alarak bir çalışma yaptı. İki polis memuru müşteri gibi içeri girerek, masalarına davet ettikleri kadınlarla otelde fuhuş yapmak için 200 TL'ye anlaştı. Polisler dışarıda güvenlik önlemi alan meslektaşlarına aralarında kullandıkları 'Sonbahar' parolası ile mesaj attı. Bunun üzerine müzikhole baskın düzenlendi. Baskında 11'i kadın ve aralarında işletme müdürünün de bulunduğu toplam 22 kişi gözaltına alındı. Emniyete getirilen kadınlar tanınmamak için yüzleri çanta ve elleriyle gizlemeye çalıştı. Gözaltına alınanlardan bir erkek şahıs ise, " Bunun nesini çekiyorsunuz. Ayıp bu yaptığınız. Yabancılar sanki. Biz terörist miyiz" şeklinde tepki gösterdi. 

Kadınların alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılacakları, fuhuşa aracılık yaptıkları ileri sürülen kişilerin ise savcılığa sevk edilecekleri bildirildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.