Bahçelievler'in ardından terör operasyonu yapıldı

Bahçelievler'in ardından terör operasyonu yapıldı

İstanbul polisi önceki gün Bahçelievler ilçesinde meydana gelen karakol saldırısının hemen ardından Beyoğlu ve Maltepe'de operasyon düzenledi. Operasyonlarda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Terörle Mücadele şube müdürlüğü ekipleri kent genelinde çok sayıda adrese şafak baskını yaptı. Beyoğlu,Maltepe ilçeleri başta olmak üzere kent genelinde operasyon düzenleyen ekipler önceden belirlenen adreslere girdi.

Özel harekat timlerinin de destek verdiği operasyonda bazı şahısların gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan şahısların yapılan sağlık kontrollerinin ardından emniyet müdürlüğüne götürüldüğü öğrenildi.

BOMBA VE UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRDILAR

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 75. Yıl Polis Merkezi'ne biri kadın iki terörist, geçtiğimiz akşam saat 21.30 sıralarında bombalı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlemişti.

KADIN MİLİTAN YAKALANDI

İki polisin şarapnel parçalarından hafif şekilde yaralandığı saldırının ardından teröristlerden biri karanlıktan da faydalanarak yaya olarak kaçarken, ismi açıklanmayan kadın eylemcinin güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda, eylemde kullandığı kalaşnikof marka otomatik silahla birlikte çevreyolu istikametinde yaralı olarak ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.