Bahçeşehir Sohbetleri Enver Yücel'i ağırladı

Bahçeşehir Sohbetleri Enver Yücel'i ağırladı

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Sohbetleri’nin ikinci ayında Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel’i misafir etti.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın ev sahipliğini yaptığı geceye İlçe Kaymakamı Cevdet Can ve semt sakinleri katıldı. Uysal, "İlçemizin güzelliklerine, değerlerine hep birlikte sahip çıkmalıyız." dedi.

Enver Yücel'in hayatından kesitlerin yer aldığı sunumun ardından moderatörlüğünü Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Çelik'in yaptığı söyleşiye geçildi. Yücel, "Başkanımız bizleri maziye götürdü. Belediyemiz geçmişimizde ki ev sohbetlerini günümüze taşıdı. Umarım bu sohbetler diğer belediyelere de örnek olur. Kendimi evimde dostlarımı ağırlıyor gibi hissettim." dedi. Enver Yücel katılımcıların sorularını da cevapladı. Başakşehir Belediyesi'nin 4G teknoloji projesinde birlikte çalışmak istediklerini belirten Yücel "Belediyemiz her eve 1GB internet vererek, akıllı evleri oluşturuyor, bizlerde belediyemizle birlikte çalışarak eğitimi evlere kadar getireceğiz." diye konuştu. Program, Mevlüt Uysal'ın Enver Yücel'e plaket takdimi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.