Başkan Erol: “Türkiye İle Birlikte Gaziosmanpaşamız’da Değişiyor Ve Güzelleşiyor”

Başkan Erol: “Türkiye İle Birlikte Gaziosmanpaşamız’da Değişiyor Ve Güzelleşiyor”

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Meclisleri 2013 toplantıları Karadeniz, Hürriyet ve Barbaros Hayrettin Paşa Mahalleleri sakinlerinin katıldığı toplantıyla sona erdi.

 Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Meclisleri 2013 toplantıları Karadeniz, Hürriyet ve Barbaros Hayrettin Paşa Mahalleleri sakinlerinin katıldığı toplantıyla sona erdi. Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Güler Düğün Salonu’nda yapılan toplantıya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, AK Parti İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile belediye başkan yardımcıları ve bölüm müdürlerinin tam kadro yer aldığı toplantıda, vatandaşlardan gelen istek ve talepler yetkililer tarafından yanıtlandı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, bir gelenek haline gelen Halk Meclisleri toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Kentsel dönüşüm projemiz, İstanbul’un, Türkiye’nin örnek bir projesi olacaktır. Cumartesi günü Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla, boşalttığımız 450 binanın yıkım töreni saat 15.00’de yapılacak. Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Ofisi yanında gerçekleştireceğimiz törene bütün Gaziosmanpaşalıları davet ediyorum” dedi.

 Her geçen gün güzelleşen, değişen Türkiye ile beraber Gaziosmanpaşa’nın da değişmeye ve güzelleşmeye başladığını belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Yeni, ciddi sayıda parklar yapmaya başladık. 1.5 ay içerisinde ilçemizdeki bütün parkları yenilemiş olacağız. Eğitime destek vermek için Gaziosmanpaşa’ya 7 yeni okul daha kazandırıyoruz. Parklarımız gibi, okullarımızın da bahçelerini yeniliyoruz. Yapımı yarım kalan 4 caminin yapımını üstlendik ve Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yeni bir cami yapıyoruz. Gümüşyaka’da bir tesisimiz var, sizleri deniz kenarında bir otel konforunda tesisimizde ağırlayacağız. Tesisimizden binlerce insanımızın yararlanmasını bekliyoruz. Devlet Hastanemiz kısa bir süre içerisinde tamamlanacak ve Fizik Tedavi Merkezimizin de yapımı sürüyor. Sokaklarımız ışıl ışıl süslerle aydınlatılıyor. Küçükköy Stadı’nın hemen karşısında bir kültür merkezi, bir spor salonu, hemen altında da hem otopark hem pazaryeri yapılacak. Kısacası Gaziosmanpaşa’mız sizler için gelişiyor, değişiyor, güzelleşiyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.