Başkan Yazıcı’dan meslektaşlarına sosyal medya dersi

Başkan Yazıcı’dan meslektaşlarına sosyal medya dersi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Dünyada matbaadan sonra en önemli gelişmenin sosyal medya olduğuna inanıyorum. Sosyal medya, adam yerine konulmamayı affetmez." dedi.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’nde ‘Yerel Seçimler Öncesi Belediye Başkanları ve Sosyal Medya,’ konulu panel düzenlendi. Sosyal medyanın aktif kullanıcılarından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da programda konuşma yaptı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, vatandaşla çift yönlü iletişimin başarının formülü olduğuna değindi. Yazıcı, "Artık otoriter, totaliter yönetimin kalktığı, merkezine insanın konulduğu, insanla iletişimin öne çıktığı bir iletişim modelini yaşıyoruz. Bireye en iyi hizmet eden, bireyi geliştiren, bireyle en güzel iletişimi kurabilen yöneticiler, kişiler veya topluluklar başarılı olmaktadır. Hangi yöntemle olursa olsun en iyi iletişim modeli, vatandaşla birebir kurulan iletişimdir. Sosyal medya, adam yerine konulmamayı affetmez. Sosyal medya ve diğer iletişimlerde, en önemlisi vatandaşı adam yerine koyacak olan, vatandaşa önemli olduğunu hissettirecek olan metotlardır." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyanın iletişimde etkisini arttırdığını vurgulayan Başkan Yazıcı, "Dünyada matbaadan sonraki en önemli gelişmenin sosyal medya olduğuna inanıyorum. En ücra köyde bile internet web imkanı varken, bütün işlemlerimizi o yönde yapmak ve geliştirmek zorundayız. Vatandaş, tek bir tıkla dünyanın öbür ucuna gidebiliyorsa, siz artık ona dünya vatandaşlığını vaat etmek zorundasınız. Bunu da, vatandaşla birebir iletişim metoduyla sağlamak gerekiyor ama ne kadar global düşünürseniz düşünün yerel uygulamak zorundasınız." diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.