BAYRAMPAŞA'DA FECİ KAZA

BAYRAMPAŞA'DA FECİ KAZA

Bayrampaşa'da gaz pedalı takılı kalan otobüsün şoförü aracını durduramayınca bir ağacı parçaladıktan sonra simitçilik yapan kişiyi altına alarak karşı yola geçti ve bir minibüse çarparak durabildi. Bu araçlara da başka bir minibüs çarptı. Kazada simitçi

 'da gaz pedalı takılı kalan otobüsün şoförü aracını durduramayınca bir ağacı parçaladıktan sonra simitçilik yapan kişiyi altına alarak karşı yola geçti ve bir minibüse çarparak durabildi. Bu araçlara da başka bir minibüs çarptı. Kazada simitçi ölürken 9 kişi yaralandı. 

Cevatpaşa-Beyazıt seferini yapan 34 AD 5519 plakalı İETT otobüsünün şoförü Bayrampaşa'dan Eyüp istikametine doğru yola çıktı. Eski Edirne Asfaltı Muratpaşa Mevkii'ne içindeki yolcularıyla gelen otobüs şoförü Rami Kışla Caddesi'ne çıkmak isterken otobüsünün gaz pedalı takılı kaldı. Aracını durduramayan şoför, bir ağacı parçaladıktan sonra simit satan bir kişiyi altına aldıktan sonra karşı şeride geçti. İstikametinden gitmekte olan 34 KV 411 plakalı Ford Transit marka minibüse çarparak durabildi. 34 JN 0546 plakalı Volkswagen Transit marka minibüsün şoförü de İETT otobüsü ile minibüsün karıştığı kazaya dahil oldu. Ortalığı savaş alanına çeviren kazada simitçi olay yerinde hayatını kaybederken araçların içinde bulunan 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Polis, kazayla ilgisi geniş çaplı araştırma başlatırken, yaralıların ve araç sürücülerinin kimliklerini belirlemeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum