Bayrampaşa'da kasa hırsızları kameraya yakalandı

Bayrampaşa'da kasa hırsızları kameraya yakalandı

Bayrampaşa’da iki ayrı tekstil atölyesine girerek kasa hırsızlığı yaptıkları öne sürülen biri Gürcistan uyruklu 3 kişi yakalandı. Şüpheliler, sevk edildikleri mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Bir iş yerinin girişindeki güvenlik kamerasını etkis

Bayrampaşa’daki bir tekstil atölyesine 16 Aralık günü gelen hırsızlar, girişteki güvenlik kamerasının yönünü değiştirdikten sonra kapıyı kırıp içeri girdi. İş yerinde bulunan kasayı açarak içinde bulunan 35 bin liralık ziynet eşyası ile 14 bin lira parayı alan hırsızlar olay yerinden kaçtı. Polis güvenlik kameralarını inceleyerek zanlıların eşkalini belirlendi. Aynı bölgede yapılan çalışmalarda şüphelilerden Gürcistan uyruklu Giorgi S. (25) polis tarafından yakalandı. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Giorgi S.’nin hırsızlık suçundan daha önceden polise geliş kaydı olduğu tespit edildi. Mahkemeye çıkarılan Giorgi S. tutuklandı. Polis olaya karışan 2i kişiyi daha yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

Bayrampaşa, Orta Mahalle’de 21 Aralık günü meydana gelen bir başka olayda da bir tekstil atölyesine giren 2 hırsız polise ihbar edildi. Olay yerine gelen polis, tekstil atölyesinde inceleme yaparken 2 hırsız dışarı çıkarak kaçmaya başladı. Kovalamaca sırasında içinde kasa açmakta kullanılan levye ve murçların bulunduğu çantayı fırlatan şüpheliler kısa süre sonra yakalanıp gözaltına alındı. Hasan B. (26) ve İkram Ç. (29) Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Şüphelilerden Hasan B.’nin daha önceden çeşitli suçlardan 16 kez polise geliş kaydı bulunduğu öğrenildi. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanıp cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.