Belediye otobüsüne kayıp cüzdan rötarı

Belediye otobüsüne kayıp cüzdan rötarı

Şişli'de, bindiği otobüste cüzdanının çalındığını söyleyen kadın, polisi alarma geçirdi. Polis, otobüste bulunan bütün yolcuların üzerined arama yaptı ancak kaybolan cüzdan bulunamadı.

Topkapı-Seyrantepe seferini yapan İETT otobüsendeki olay şöyle gelişti: Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden hasta ziyaretinden dönen Emine Köse, evine gitmek üzere otobüse bindi. Cüzdanının çantasında olmadığını anlayan kadın, polisi arayarak hırsızlık ihbarında bulundu. Polis söz konusu otobüsü durdurarak Mecidiyeköy bulunan garaja çekti. Yolcuları tek tek otobüsten indiren polis, üzerlerinde ve çantalarında arama yaptı. Ancak ne otobüste ne de vatandaşların üzerinde kayıp cüzdana rastlanmadı.

Bu arada, yolcularla cüzdanını kaybeden kadın arasında tartışma da yaşandı. Cüzdanının çalındığını öne süren Emine Köse, “Cüzdanımda 200 lira ve torunlarımın fotoğrafları vardı. Bir durak geldim. Yeğenim çantamın açık olduğunu fark etti. Arama yapıldı ancak bulunamadı." dedi.

Yolcular ise hırsızlık ihbarı yüzünden gidecekleri yerlere geç kaldıklarını belirterek, Ayşa Köse'ye tepki gösterdi. Kadın ve yanında bulunan yeğeni polis merkezine götürüldü, yolcular ise otobüse binip yollarına devam etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.