Belgesel fotoğraf sergisi açılıyor

Belgesel fotoğraf sergisi açılıyor

Belgesel fotoğrafın yeni kuşak temsilcisi 8 fotoğrafçıdan 8 belgesel hikâye, Galata Fotoğrafhanesi Fotoğraf Akademisi'nde BELGELER '12 sergisinde bir araya gelecek.

BELGELER ‘12 Sergisi belgesel fotoğraf alanında dikkat çekici çalışmalar yapan yeni isimleri kamuoyu ile tanıştırmayı hedefliyor. Galata Fotoğrafhanesi Fotoğraf Akademisi tarafından 2009 yılından bu yana sürdürülen Belgesel Fotoğraf Programı katılımcılarının belgesel çalışmaları 10 Kasım’dan itibaren Fotoğraf Vakfı Galerisi’nde sergilenecek.

Belgesel fotoğrafın farklı üslup ve uygulamalarından oluşan çalışmaları gerçekleştiren sekiz fotoğrafçı kamuoyunu, modern şehir hayatının doğa üzerindeki yokedici etkisinden, çocukların çalışma hayatına katılımına uzanan geniş bir yelpazede tartışmalara davet edecek. Sergi aynı zamanda “hatıralar dizisine dönüşen geçmiş” ile “gelecek için oluşturulan hatıralar”a dair ilgi çekici iki projeyi de kapsayacak.

BELGELER ‘12 Sergisi, Galata Fotoğrafhanesi Fotoğraf Akademisi’nde yürütülen Belgesel Fotoğraf Programı kapsamında 12 ay süren, 20’den fazla fotoğrafçı ve akademisyenin verdiği çeşitli seminer ve atölyelere katılan fotoğrafçıların uzun soluklu projelerinden oluşuyor. Sergi 9 Aralık'a kadar gezilebilecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.