Beşiktaş'ı eski haline bıraksaydınız yürümüyor

Beşiktaş'ı eski haline bıraksaydınız yürümüyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş'taki Türkan Sabancı Bebek Parkı'nı ziyaret ettiği sırada bir vatandaş sordu,

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Ekrem İmamoğlu'nun beraberindeki heyetle birlikte Türkan Sabancı Parkı'na gerçekleştirdiği ziyarete bir vatandaşın trafik tepkisi damga vurdu. Beşiktaş'taki trafikten şikayetçi olduğunu belirterek "Eski haline bıraksaydınız, yürümüyor" diyen vatandaşa Başkan İmamoğlu'ndan "Yok bırakamayız, yürüyor" yanıtı geldi.

Beşiktaş'ta bulunan Türkan Sabancı  Bebek Parkı yenilendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı  Güler Sabancı parkı gezdi.

Bu sırada vatandaşlardan biri İmamoğlu'na Beşiktaş'taki düzenlemeyle ilgili tepki gösterdi. Vatandaş, Beşiktaş trafiğinin eski halinin daha rahat olduğunu söyleyerek, 'Eski haline bıraksaydınız. Şu anda kilitlendi yürümüyor, günün her saati kapalı' sözleriyle Ekrem İmamoğlu'na şikayetini dile getirdi.

İmamoğlu ise vatandaşı geçiştirerek, 'Yok eski haline bırakamayız. Ölçümlerimiz var, yürüyor' dedi. Bu sözlere karşı çıkan vatandaş ise 'Ben yaşıyorum orada, siz yaşamıyorsunuz. Lütfen geçin oradan' diyerek karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.