Beşiktaş'ta feci kaza

Beşiktaş'ta feci kaza

Beşiktaş Dolmabahçe Caddesi üzerinde seyir halindeki bir otomobil, kontrolünü kaybederek karşı şeritten gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi ‘ne ait yol temizleme aracına çarptı. Kaza sonrası otomobil içinde sıkışan 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de

       Kaza, saat 05.00 sıralarında Dolmabahçe Caddesi Beşiktaş istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Yasin Delioğlu yönetimindeki 34 TN 3049 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeritten gelen 34 08 3828 plakalı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait yol temizleme aracına çarptı. Kaza sonrası henüz kimliği öğrenilemeyen bir kadın araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan ve durumu ağır olan henüz kimliği öğrenilemeyen kadını, sıkıştığı yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kadın, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonrası çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanan otomobilin sürücüsü Yasin Delioğlu, Merve Yassıtaş ve Muhammet Kızılyer ise araç içerisinden çıkarılarak, olay yerinde bekletilen ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait yol temizleme aracının şoförü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kaza nedeniyle Dolmabahçe Caddesi üzerinde bir süreliğine trafik yoğunluğu oluştu. Kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılmasıyla trafik tekrardan normale döndü.
     Ağır yaralı olarak Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve henüz kimliği öğrenilemeyen kadının ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.