Beykozlu Arif'in hayali gerçek oluyor

Beykozlu Arif'in hayali gerçek oluyor

Beykoz Belediye Başkanı Çelikbilek, iki aylıkken epilepsi teşhisi konulan ve en büyük hayali helikoptere binmek olan 12 yaşındaki Arif Atalay’ın hayalini gerçekleştirecek. Engelliler Günü'nde hava muhalefeti nedeniyle uçuşu erteleyen Arif, heyecanla büyük

Bütün dünyası helikopter olan  Arif’in odası  ise adeta helikopter müzesi gibi. Size odasını gezdirmek, helikopterlerini tek tek heyecanla anlatmak onun en keyifli uğraşısı.

Arif’i tanıyanlar ziyaretinde mutlaka bir helikopter oyuncağıyla ziyaret ediyor. Anneannesinin aldığı tüm defterleri helikopter çizimleriyle dolduran Arif, Almanya’daki dört yıllık hastane macerasının ardından annesiyle birlikte Türkiye’ye  dönüyor. Arif'in tek hayali ise helikoptere binebilmek ve İstanbul semalarında helikopter turu yapmak.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e bir e-postayla arzusunu anlatan Arif’in helikoptere binebilmesi için hazırlıklar tamamlandı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde helikoptere binmesi planlanan Arif’in hayali hava şartlarından dolayı ertelense de Başkan Çelikbilek en kısa zamanda hayalini gerçekleştirecek.

Okulunda arkadaşları ve öğretmenleri tarafından sevilen Arif, evdeki zamanının çoğunluğunu ise  helikopter oyunları ve çizgi filmleriyle geçiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.