Beylikdüzü En İyi Avukatlık Bürosu

Beylikdüzü En İyi Avukatlık Bürosu

Beylikdüzü En İyi Avukatlık Bürosu

Beylikdüzü En İyi Avukatlık Bürosu


Avukatlık bürosu, gerçek ya da tüzel kişilerin kanun önünde hakların elde edilmesi ya da korunması için çalışan, hukukçuların hizmet sunduğu ofislerdir. Avukatlar bu büroda mesleki faaliyetlerini yaparlar. Hukuk bürolarında avukatlar tarafından gerçek ya da tüzel kişilere danışmanlık hizmeti sağladığı gibi hem de kanunlar önünde dava takip işlerini yürütmektedirler. Avukatlık bürolarına aynı zamanda hukuk bürosu da denmektedir.


Beylikdüzü avukatlık bürosu, gerçek ya da tüzel kişilerin oluşturduğu müvekkillerinin kanunlar önünde her türlü hakkını savunur. Dava açmak, şikâyette bulunmak, icra takibi başlatmak gibi hizmetlerle haklarınız savunulduğu gibi aynı zamanda kişiliğiniz, markanız ya da firmanızla ilgili gerçekleşen saldırıları önleyebilmek ya da saldırılara yönelik sizi savunmak işlemlerini de üstlenir. Müvekkilinin hakkını koruyan sözleşmeler yapmak, size yönelik açılan davalarda savunmanızı gerçekleştirmek gibi işlemler bu kapsama girer.

 
En başarılı avukat, kanun önünde müvekkilini etkili bir şekilde savunarak, onun hak ve hukukunu koruyan avukattır. Avukatların görev aldıkları davalarda başarılı olmaları için müvekkilleri ile aralarında olan iletişimin üst düzey olması gerekmektedir. İyi bir avukat, müvekkilini dinleyip anladıktan sonra elinde bulunan donelerle hukuk önünde etkili savunmasını yaparak olumlu neticeler alabilir. İyi bir avukat, müvekkilinin haklarını aynı kendi hakları gibi kanun önünde savunuyor gibi onların haklarını savunmaktadır.

 

Beylikdüzü Avukatlık Büroları Nasıl Çalışır?


Beylikdüzü avukat büroları, bünyesinde yer alan avukatlarla haklarınızı kanun önünde savunmaktadır. Yargı makamlarına intikal eden dosyanızı bulunması durumunda avukatlar o dosyada sizi temsil etmektedir. Karşılaşılan olay ne ise hukuki formlar kapsamında savunmasını yaparak kanun önünde sizin haklılığınızı tescil etmeye çalışır. Savcılık soruşturmaları, hukuk, ceza, vergi, idari davalar, icra takipleri hakem heyeti ve tahkim dosyaları gibi yargılama makamlarına intikal eden dosyalarda sizi savunmakla yükümlüdür.


Yargıya intikal etmeyen olay ve durumlardaki hizmetlere de ‘Danışmanlık hizmeti’ denmektedir. Örneğin; çalışanla aranızdaki iş ilişkisinin problemi olmasında yapılabilecek eylemlerin hukuk karşısındaki neticeleri, boşanmak istediğiniz eşinizle ilgili hukuki neticelerle ilgili öncesinde bilgi almak gibi konularda danışmanlık hizmeti alınır.


Hangi Alanlarda Avukatlık Büroları Hizmet Verir?


Hukuk bürolarını açmak için en az bir avukata gereksinim duyulmaktadır. Fakat genellikle hukuk bürolarında birden çok avukatla hizmet sağlanmaktadır. Avukatların bilgi ve deneyimine göre hukukun her nokrasında müvekkillere hukuki destek sağlanır. Hukuk bürolarında icra, ceza, iflas, boşanma, miras ve ticari davalara kadar her konuyla ilgili avukatlar tarafından hizmet sağlanır.
Hukuk bürolarında mahkemeye ulaşmayan durumlarda da danışmanlık hizmeti sağlar.

 

Danışmanlık hizmetinde; gerçek ya da tüzel kişilerin aralarında ihtilaf olan gerçek ya da tüzel kişiler ile aralarında bulunan anlaşmazlıkların hukuki neticeleri ile ilgili danışmanlık sunulur. Yıldırım Soy hukuk bürosu olarak bünyemizde yer alan avukat kadrosu ile hem mahkemeye gelen konularda hem de danışmanlıkla ilgili müvekkillerimize hukukun her noktasında hizmet gerçekleştirmekteyiz.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.