Beylikdüzü'nde ‘Dayanışma Askısi’ ile online yardım dönemi

Beylikdüzü'nde ‘Dayanışma Askısi’ ile online yardım dönemi

Beylikdüzü Belediyesi'nin korona virüs salgını sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için başlattığı 'Dayanışma Askısı' kampanyasında online dönem başladı.

ONLİNE ALIŞVERİŞTE, ‘DAYANIŞMA ASKISI’ NIN ADRESİ VERİLECEK

Vatandaşların sanal market sitelerinde, bağış yapmak istenilen ürünleri satın aldıktan sonra, 'Alıcı' kısmına Beylikdüzü Belediyesi Gıda Bankası'nı, teslimat adresine de yine Gıda Bankası adresini yazmaları yeterli olacak.

Yapılan yardımlar ekiplerce ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken bağışların belediyeye ulaşıp ulaşmadığını, ürün ve tarih bilgilerini dayanismaaskisi@beylikduzu.istanbul adresine mail atarak teyit edebilecek.

Vatandaşlar kendilerine en yakın marketlerin yanı sıra, internet üzerinden yapacakları alışverişlerde de ilçedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istedikleri ürünleri Beylikdüzü Belediyesi Gıda Bankası adresine gönderebilecek.

KOMŞUNUZA BAĞIŞ BİR TIK ÖTEDE

Komşunuza bağış bir tık ötede 'Dayanışma Askısı' kampanyasının online döneminde askıya bağış yapmak isteyen fakat markete gitmeye çekinen vatandaşlar internetten kendileri için alışveriş yaparken 'Askı' için de sepet oluşturabilecek.

ALIŞVERİŞLER BAĞIŞA DÖNÜŞTÜRÜLECEK

Beylikdüzü Belediyesi virüsle mücadele süreci başladığı günden bu yana 566 haneye ulaşan 'Dayanışma Askısı' online alışverişlere de açıldığında, uygulamalardan kendileri için alışveriş yaparken komşuları için de bağışta bulunabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.