Beylikdüzü'nde Kan Bağışına Yoğun İlgi

Beylikdüzü'nde Kan Bağışına Yoğun İlgi

"Bir Ünite Kan Ver, Üç Kişiye Hayat Ver" sloganıyla Beylikdüzü Kent Meydanı'nda başlatılan kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

   Beylikdüzü Belediyesi, Türk Kızılayı ve Beylikdüzü Sivaslılar Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Beylikdüzü Kent Meydanı'nda "Bir Ünite Kan Ver, Üç Kişiye Hayat Ver" sloganıyla kampanya başlattı. Kampanyaya Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Kızılay Beylikdüzü İlçe Başkanı ve Başkan Danışmanı Ayhan Başarır, Beylikdüzü Sivaslılar Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Halit Tuna, Sivas Platformu Başkan Yardımcısı Besim Cebecioğlu, dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
   Soğuk havaya rağmen büyük ilgi gören kampanyaya katılan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Uzun, Kızılay otobüsünde kan bağışı yapan vatandaşları ziyaret etti ve kan bağışının kan bekleyen kişilerin hayatlarını kurtarmasının yanı sıra kişinin kendi sağlığı açısından da yaşamsal önem taşıdığını belirtti.
   Daha sonra Başkan Uzun ve vatandaşlar Sinan Ağca'nın söylediği şarkılarla halaylar çekerek, tüm halkı kan bağışında bulunmaya davet etti. Kan bağışının önemine dikkat çeken Beylikdüzü Sivaslılar Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Halit Tuna da kampanyaya destek verenlere teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.