Beylikdüzü'nde öğretmenlere nostaljik gece

Beylikdüzü'nde öğretmenlere nostaljik gece

Beylikdüzü Belediyesi'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlediği Coşkun Sabah Konseri büyük ilgi gördü. Sabah'ın şarkıları ile gönüllerince eğlenen öğretmenler moral depoladı.

Beylikdüzü Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenleri Coşkun Sabah konserinde buluşturdu. Konser öncesinde öğretmenler için keman, akordeon, gitar dinletisi eşliğinde kokteyl verildi. Ayrıca öğretmenlere bu güne özel bir kalem hediye edildi. Beylikdüzü Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen konsere Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Osman Dinç, Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, Ayhan Başarır, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, belediye meclis üyeleri, Beylikdüzün'deki okullarda görev yapan müdürler, öğretmenler ve aileleri katıldı. 

Yazdığı şarkı sözleri ve unutulmaz şarkılarıyla sahneye çıkan sanatçı Coşkun Sabah okuduğu şarkılarla öğretmenlere nostalji yaşattı. Anılar şarkısına öğretmenler hep bir ağızdan eşlik etti. Coşkun Sabah, Türk Sanat Müziği'nin yanı sıra Türk Halk Müziği'nden de eserler seslendirdi. Konser sonunda Başkan Uzun Coşkun Sabah'a çiçek verdi. Coşku Sabah da, "Böyle güzel bir günde bizi yeniden buluşturduğu için Başkan Uzun'a çok teşekkür ediyorum" dedi. 

UZUN: EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZDİR

Programda öğretmenlere seslenen Başkan Uzun, öğretmenliğin zor ve fedakarlık gerektiren bir meslek olduğuna işaret ederek, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Başkan Uzun, "Eğitim önceliğimizdir. Eli öpülesi öğretmenlerimizle olabildiğince bir arada olmaya eğitimi, ülkemizi ve insanlığın geleceğini konuşmaya devam ediyoruz. Bugün insanlığın ihtiyacı olan şey doğru bilgidir. Ona ulaştığımızda ülkemizde ve dünyada var olan bir çok problemin üstesinden geleceğiz ve ne zaman bir öğretmenimi görsem önümü iliklerim, saygımı gösteririm. Bilgiye olan saygı öğretmene olan saygıdır" dedi. 

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ise Başkan Uzun'a, eğitime ve eğitimciye göstermiş olduğu ilgi ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Başkan Uzun da 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu 'na teşekkür ederek özel işlemeli bir vazo hediye etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.