Beylikdüzü'nde okul kantinleri denetlendi

Beylikdüzü'nde okul kantinleri denetlendi

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bölge okullarında hizmet vermekte olan okul kantinlerinin tüm denetimlerini yaparak, kantinleri sıkı takibe aldı.

 Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bölge okullarında hizmet vermekte olan kantinleri sıkı takibe alarak, kantinlerin hijyen koşullarına elverişli olup olmadığını inceledi ve sağlığa zararlı fast food ürünlerinin öğrencilere satılmasını engellemek adına geniş çaplı denetimi hayata geçirdi.


 Beylikdüzü’nde ilk olarak Koç İlköğretim Okulu’nda başlayan Cahit Zarifoğlu Lisesi ve Büyükşehir İlköğretim Okullarında devam eden denetimlerde kantin işletmecilerinin ruhsatları incelendi. İlçe Tarım ve Gıda Müdürlüğü belgelerinin kontrolü ile fiyat tarifesi listelerini de denetlendi. Zabıta Memurları, öğrencilerin sağlıksız beslenmemeleri adına görevlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye gayret ettiklerini belirterek; denetimde eksikleri bulunan kantinlere de ek süre verildiğini, daha sonra sınıfı geçemeyen kantinlere idari yaptırım uygulanacağını söyledi.


 Zabıta ekipleri, bölgedeki bütün okulların kantinlerine ziyaretlerde bulunulacağını belirterek, verilen sürelere rağmen kurallara uymayan işletmecilere idari yaptırımın uygulanacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.