Bilgi Evi ögrencileri hünerlerini sergiledi

Bilgi Evi ögrencileri hünerlerini sergiledi

Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evi öğrencileri, dönem boyunca yapmış oldukları çalışmalarını Halkalı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda sergiledi. Çocuklarının yaptıkları çalışmaları büyük bir gururla izleyen aileler, bütün çocukların bilgi evle

Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgi Evi öğrencileri, yapmış oldukları çalışmalarını dönem sonunda sergiledi. Halkalı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda çocuklar, sosyal gelişimlerini sağlayan etkinlikler düzenledi. Hababam sınıfı tiyatro gösterisi, black light dans gösterisi, resim sergisi gibi birçok gösteri hazırlayan öğrenciler, programa katılan konuklardan büyük alkış aldı.
Çocuklarının hünerlerini izleyen aileler, çocuklarının başarılarından dolayı gururlandıklarını söyledi. Yapılan etkinliklerin birbirinden güzel olduğunu belirten aileler, "Çocuklarımız bu etkinliğe katıldığı için çok mutluyuz. Her anne, çocuğunu kesinlikle böyle etkinliklere göndersin. Hiçbir ödeme yapmadan çocuğumuz kendisini geliştiriyor. Eğitime de katkı sağlıyor. Ayrıca çocuğumuzla hep birlikte eğitildik. Her eğitim hem öğretim anlamında çok şey öğrendik" dedi.

Bilgi Evi'nde 1,5 senedir eğitim gördüğünü söyleyen Emre Akar, “Bilgi Evi’nde çok mutluyum. Ben bilgi Evi’nde keman çalmayı öğrendim. Çok yararı oldu. Bence bütün öğrenciler buraya gelsin" diye konuştu.

ATIK PİL TOPLAYAN BİLGİ EVİ ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ
Programda Küçükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen atık pil toplama kampanyasına katkı sağlayan Bilgi Evi öğrencileri de ödüllendirildi. 2 ayda 2,5 tonun üzerinde atık pil toplayan 146 öğrenci içerisinden 10 öğrenciye, çeşitli hediyeler verildi. Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden tarafından verilen hediyeler öğrencileri sevindirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.