Bilgisayar hırsızı güven timlerine takıldı

Bilgisayar hırsızı güven timlerine takıldı

Bağcılar’da bir alışveriş merkezinden içini alüminyum folyoyla kapladığı çantayla 2 adet dizüstü bilgisayar çalan hırsız güven timleri tarafından yakalandı. Hırsızlık anı ise güvenlik kameralarınca saniye saniye keydedildi.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Cezayir uyruklu Adil Boros, alışveriş merkezindeki elektronik eşya mağazasına geldi. Mağazada dolaşmaya başlayan şahıs, dizüstü bilgisayarların bulunduğu bölüme gelerek bilgisayarlardan birini eline aldı. Bilgisayarı başka bir reyona bırakan şahıs, tekrar bilgisayarların bulunduğu bölüme gelerek başka bir dizüstü bilgisayar daha aldı.

Bu sırada alışveriş merkezindeki güvenlik görevlileri şahıstan şüphelenerek durumu polise bildirdi. Mağazaya gelen güven timleri şüpheliyi takibe aldı. Güven timlerinden habersiz şahıs, diğer bilgisayarı bıraktığı reyona geldi. Şüpheli, iki bilgisayarı da önceden içerisini alüminyum folyoyla kapladığı çantaya koydu.

Alüminyum folyoyla kaplı çanta sayesinde kapıdaki alarmı devre dışı bırakan zanlı, çıkışta güven timleri tarafından gözaltına alındı. Şahsın üzerinde ve çantada yapılan aramada 2 adet dizüstü bilgisayar ele geçirildi. Hırsızlık anı ise işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntüleri inceleyen Güven Timleri, Cezayir uyruklu olduğu belirlenen Adil Boros ile birlikte ona gözcülük ettiği öne sürülen Engin P. isimli şahsı gözaltına aldı. Zanlılar, Güneşli Polis Merkezi Amirliği’ne teslim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.