Bilgisayar hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı

Bilgisayar hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı

Bahçelievler ve Güngören’de 6 farklı iş yerinden diz üstü bilgisayar çalan bir kişi güvenlik kameralarına yakalandı. Eşkali belirlendikten sonra gözaltına alınan zanlı mahkemeye sevk edildi.

Bahçelievler ve Güngören’de 6 farklı iş yerinden diz üstü bilgisayar hırsızlığı gerçekleşmesinin üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği bünyesinde soruşturma başlatıldı. İş yerlerindeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, zanlının eşkalini belirledi. Yapılan çalışmalar sonucu zanlının hırsızlık suçundan kaydı bulunan 31 yaşındaki Faik S. olduğu belirlendi. Zanlı, polisin yaptığı operasyonla Bahçelievler’de gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi.

Ayrıca, mağdurlardan Ömer Gezer’in önemli çizimleri olduğunu ve bilgisayarını getirene 100 bin lira ödül vereceğini duyurması üzerine, zanlının bilgisayarı sahibine teslim ettiği öğrenildi.

Bu arada, zanlının gerçekleştirdiği hırsızlık olayları da güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, zanlının iş yerine girmesi ve diz üstü bilgisayarı çalması yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.