Bilişim Teknolojilerinde Çözüm Ortağınız Longline

Bilişim Teknolojilerinde Çözüm Ortağınız Longline

Bilişim Teknolojilerinde Çözüm Ortağınız Longline

 

2000 yılında kurulan Longline Bilişim Teknolojileri, uzman kadrosu ile telekomünikasyon alanındaki birçok kamu, özel ve Telekom şirketine hizmet vermektedir. 2008 yılında kendi ürün ailesini geliştirme kararı alan Longline, ilk etapta SFP modül üretmeye başladı. SFP modüller yüksek performans, uygun maliyet ve kaliteli dış kaplama özellikleriyle sektörde kısa sürede tercih edilen ürünler arasına girdi.

Türkiye’de 800’ü aşkın iş ortağı ile faaliyetlerini sürdüren Longline, uluslararası alanda da kolaylaştırıcı ve hızlı çözümlerle projelere değer katmaktadır. Farklı ve yenilikçi çözümlerle, teknolojik ürünleri pratik ve uygun maliyetlerle iş ortaklarına sunmaktadır. İşlerini geliştirmelerini ve ihtiyaç duydukları teknoloji çözümlerine kolaylıkla ulaşmalarını sağlamaktadır.

Longline SFP

SFP modüllerde gösterdiği başarıların ardından Longline, Server, Notebook, PC ve network ürünleri ile uyumlu çalışan Memory ve SSD üretimine başladı. Kaliteli malzeme ve fiyat/performans kriterlerini göz önüne alan Longline, kısa sürede aranan markalar arasına girmeyi başardı.

Longline, SFP Transceiver üretiminde yenilikçi ve kaliteli çözümleriyle 11 yılı aşkın bir süredir hizmet vermektedir. Uzman AR-GE ekibine sahip olan Longline, yüksek hızlı devre, yüksek hızlı optik ve mekanik düzene sahiptir. Longline SFP modülleri yüksek performans, kaliteli chipset, ısıya dayanıklı dış kaplama, düşük güç tüketimi, uygun maliyet gibi özellikleriyle dikkat çekmektedir.

Longline Memory

Bellek konusunda profesyonel ekibe sahip olan Longline, yüksek kalitede Memory üretimi yapmaktadır. Profesyonel teknik ekibi, laboratuvarları ve üretim ekipmanlarıyla, yenilik anlayışı, ürün tasarımı, üretim süreci ve kalite testleriyle ön plana çıkmıştır. Memory ürünleri, uygun maliyet, yüksek performans, kaliteli chipset, ısıya dayanıklı dış kaplama nitelikleriyle kısa zamanda fark yaratmıştır.

Longline SSD

Günümüzde gittikçe yaygınlaşan ve en hızlı depolama aracı olarak tanımlanan SSD ürünleri, depolama çözümleri, yüksek hız ve düşük güç tüketimi gibi özellikleri barındırmaktadır. Güçlü donanım, maksimum okuma-yazma hızı ve yüksek performans sunan Longline SSD farklı kapasite ve hızda seçenekleriyle müşterileriyle buluşmaktadır.

Longline Nic Solutions

Longline, Endüstriyel Otomasyon, Yapay Görme, IDC, Bulut Bilişim, Büyük Veri (Big Data), Depolama ve Ağ Güvenliği gibi profesyonel alanlarda yaygın kullanılan bu donanımların tedarikçisidir. Longline Ethernet çözümleri ile yüksek hacimli, hızlı ve güvenli ağ iletişimini kesintisiz olarak sunmaktadır. 

Longline Media Converter

Longline 10/100M Media, 10/100/1000M Gigabit, 10G Media Converter ürünleriyle, her tür network ürününün fiber optik kablo üzerinden uzak mesafelere güvenli bir şekilde taşınmasını sağlar. Ethernet sinyalinin iletim ortamını, CAT5’ten optik fibere dönüştürür. İletim mesafesini birkaç kilometre veya yüz kilometreye kadar uzatabilir. Uzun mesafeli iletim sağlayabilmek için medya dönüştürücü kullanmak en uygun çözümdür.

Longline Cable Solutions

Longline, Fiber Patch Cord, Fiber Cable, PLC Splitter, CWDM, SFP, QSFP+ Especially MPO/MTP’nin profesyonel üreticisidir. Bu markayı taşıyan fiber kablo ürünleri profesyonellik, vizyonerlik, dürüstlük, verimlilik ürünüdür. Kendi markası altındaki bütün ürünlerde olduğu gibi fiber kablo çözümlerinde de tam kapsamlı Longline garantisi ayırt edici bir özelliktir.

Longline sunduğu özgün seçeneklerle müşterilerinin ihtiyaçlarını yüksek performans ve uygun maliyetle karşılamaktadır. Longline Bilişim Teknolojileri, müşterileri ve iş ortaklarıyla iletişimde olabilmek için Longline Store portalını kurmuştur. Longline Store, SSD, Memory, Media Converter, SFP Modül, Fiber Kablo ve Ethernet çözümlerini müşteriyle buluşturmaktadır. Longline Store sitesinden ürünler hakkında detaylı bilgi alabilir, sipariş verebilirsiniz.

https://longline.com.tr/

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.