Bodrum katında çıkan yangın binayı dumana boğdu

Bodrum katında çıkan yangın binayı dumana boğdu

Gaziosmanpaşa’da bir binada çıkan yangın sonrası dumanla kaplanan evlerinin balkonunda mahsur kalan 3 aylık hamile bir kadın ve 2 yaşındaki oğlunu itfaiye ekipleri kurtardı.

Olay, sabah saatlerinde Şemsipaşa Mahallesi 8. Sokak’ta bulunan 5 katlı bir binada yaşandı. Alınan bilgiye göre, binanın bodrum katında yangın çıktı. Elektrik kontağının neden olduğu yangın nedeniyle büyük panik yaşandı. Bina sakinleri hemen itfaiyeye haber verdi. Bu sırada binayı kaplayan duman vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Bazı vatandaşlar çatıya çıkarken, bazıları da evlerinin balkonlarında bekledi. Binanın en üst katında oturan 3 aylık hamile Yasemin Bozdemir ve 2 yaşındaki oğlu Emir de dumandan etkilenmemek için balkona çıktı. Anne ve minik oğlunun yardımına itfaiye ekipleri yetişti. İtfaiye aracının merdiveniyle en üst kata çıkan itfaiye erleri, anne ve minik oğlunu kurtardı. Merdivenin sepetine bindirilen Yasemin Bozdemir ve oğlu Emir aşağı indirildi. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri hamile kadın ve oğlunu ayakta muayene etti.  Yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini belirten Yasemin Bozdemir, “Hamileyim, bir de küçük çocuğum var. İçerisi dumanla doldu, giremedik. Mecburen aşağıya indik” dedi. Bozdemir, dumandan etkilenen minik oğluna ise su içirdi.

Bodrum katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürüldü. Yangınla ilgili inceleme sürüyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.