Bodrum’da yangın büyüyor

Bodrum’da yangın büyüyor

Bodrum'da öğle saatlerinde başlayan yangının ardından alevlerin yakınında bulunduğu bazı evler boşaltıldı. Öte yandan; İçmeler Mahallesi'nde otellerin bulunduğu bölgede 3 otel tahliye edildi.

Yangına havadan bir helikopterle müdahale başlarken, polis ekipleri Umurca ve Kumbahçe mahallelerinde vatandaşları anonsla uyararak bölgeden uzaklaşmalarını istedi.

Yangının birden çok noktada başlaması nedeniyle de bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, şüpheli bir durumun olup olmadığını kontrol ediyor.

ALEVLER TERSANELER BÖLGESİNE ULAŞTI; 3 OTEL TAHLİYE EDİLDİ

Alevler, İçmeler Mahallesi’nde tersaneler ve otellerin bulunduğu bölgeye ulaştı. Polis ekipleri, 5 yıldızlı 3 oteli tahliye etti. İtfaiye ekipleri ve orman arazözleri karadan, takviye olarak gönderilen 1 helikopter de havadan müdahale edip, alevlerin önünün kesti. Tersanede çalışanları da hortumlarla su sıkarak söndürme çalışmalarına destek verdi. Rüzgarın da yön değiştirmesiyle alevler Kızılağaç Mahallesi’ne doğru yöneldi. Geniş bir alanda etkili olan yangında, rüzgarın sürekli yön değiştirmesi nedeniyle faklı bölgelerde alevlenmelerin yaşanması söndürme ekiplerine zor anlar yaşatıyor. Yoğun duman da çalışmaları zorlaştırıyor. Dumandan etkilenen 2 itfaiye eri ve 2 beton mikseri şoförüne bölgede hazır bekletilen ambulansta ayakta müdahale edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.