Boğaz turu ve tekne kiralamada tercih boğazdatekne.net!

Boğaz turu ve tekne kiralamada tercih boğazdatekne.net!

Özel anlarını boğaz manzarasına karşı kutlamak isteyen bireyler, günümüzde kalabalıktan kaçınmak için restoran veya çeşitli işletmeler yerine tekne kiralamayı tercih etmektedir.

Boğazda tekne ile yapılabilecek sayısız etkinlik, firmamızın vermekte olduğu hizmetler arasındadır. Doğum günü, yemekli kutlama, toplantı, arkadaş buluşmaları gibi çeşitli etkinlikleriniz için bize ulaşabilirsiniz.

Boğazda tekne firmamız, geniş hizmet skalası sayesinde tüm müşterilerimizin ihtiyaç ve isteklerini yerine getirmektedir. Firmamız bünyesinde bulunan lüks tekne ve yatlar, oldukça çeşitlidir. Örneğin eşinizle baş başa bir boğaz turu yapmak istiyorsanız küçük lüks bir tekne kiralayabilir, nişan gibi büyük bir kutlama yapacaksanız ise 500 kişiye kadar kapasitesi bulunan deniz araçlarımıza göz atabilirsiniz.

Yemekli Boğaz Turları

Sevdiklerinizle boğaz manzarası eşliğinde hoş zamanlar geçirmek istiyorsanız, tercih edebileceğiniz hizmetlerimizden biri de yemekli boğaz turları olacaktır. Yemekli boğaz turlarımız, tamamen müşterilerimizin isteği doğrultusunda yapılmaktadır. İçecek, aperatifler, ana yemek, meyve gibi tüm detaylara müşterilerimiz önceden karar vermektedir. Ayrıca hangi tekne ile tur gerçekleştirileceği de tamamen sizlere bağlıdır.

Yemekli boğaz turları denilince ilk akla gelen firma olarak, her zaman müşteri memnuniyetini önemseyen ekip arkadaşlarımız ile işleyişimizi sürdürmekteyiz. Bu bağlamda müşterilerimizin mağdur olacağı hiçbir hizmet sunulmamakta, ayrıca tüm hizmetlerimiz üst sınıf kalitede tutulurken fiyatlarımız bütçe dostu olmaktadır.

Teknede Doğum Günü

Son zamanlarda en çok tercih edilen hizmetlerimizden bir diğeri de teknede doğum günü etkinlikleridir. Müşterilerimiz, sevdiklerine doğum günü sürprizi yapmak için tekne kiralayabilmekte ve ekibimiz tarafından süslenmesini sağlayabilmektedir. Sevdiğiniz insanların doğum gününü nasıl kutlamak istiyorsanız, rezervasyon öncesi ön görüşmede bizlere anlatabilir ve hazırlıkları başlatabilirsiniz. İsteğinize göre tekneniz süslenebilir, yemekli, aperatif yiyecekli, içecekli, meyveli pek çok farklı şekilde ayarlanabilmektedir.

Teknede doğum günü kutlamasında istekleriniz harfiyen yerine getirilecektir. Buna ek olarak kutlamaya katılacak kişi sayısını da bizlere belirtmeniz gerecektir. Doğum günlerine ek olarak pek çok farklı özel gün ve etkinlik için tekne kiralayabilirsiniz.   Söz, evlilik teklifi, nişan, aile toplantıları, iş toplantıları, nikâh, mezuniyet partisi, after parti gibi sayısız etkinlik için uygun boyutlarda teknelerimiz bulunmaktadır. Kişi sayısına göre tekne seçimi yapılabildiği gibi, müşterilerimiz görsel zevklerine göre de tekne seçimi yapabilmektedir.

Tekne Kiralama Fiyatları    

Firmamız, özel olarak tekne kiralanabilen bir işleyişe sahiptir. Müşterilerimiz, firmamızdan direkt olarak tekne veya yat kiralayabilmekte ve geçirecekleri günü tamamen kendileri planlayarak iç süsleme yapabilmektedir. Kişiselleştirilmiş ve emek harcanmış bir gün geçirmek isteyen vatandaşlar, Boğazda Tekne firmamızdan istedikleri deniz aracını kiralayabilmektedir.

Kiralama fiyatlarımız, tekneden tekneye farklılık göstermektedir. Kiraladığınız teknede ağırlayacağınız kişi sayısı, yemekli - yemeksiz davetler, tarih gibi pek çok unsur, doğrudan fiyatları etkilemektedir. Bu nedenle müşterilerimiz internet üzerinden net bir fiyat alamamaktadır. Ancak bizleri arayarak aklınızda kurduğunuz planı anlatabilir ve fiyatlarımız hakkında bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.