Boğazı kesilen şahsın cesedi Adli Tıp'a kaldırıldı

Boğazı kesilen şahsın cesedi Adli Tıp'a kaldırıldı

Pendik’te, bankaya gitmek üzere evden çıktıktan sonra bugün ölü bulunan Veysel Gümüşyankı’nın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Veysel Gümüşyankı'nın bir yakını, “Maaşını çekmek için evden çıktı ve bir daha kendisinden haber alamadık.” ded

Veysel Gümüşyankı dün akşam saatlerinden bankaya gitmek üzere Pendik’teki evinden ayrıldı. Uzun süre eve gelmeyince yakınları polise başvurdu ve kayıp müracaatında bulundu. Sabah saatlerinde Pendik Tenis Kulübü çevresinde çalışma yapan İstanbul Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kulübün duvarının dibinde boğazı kesilmiş bir erkek cesedi buldu. Ceset üzerinde inceleme yapan polis, şahsın Veysel Gümüşyankı olduğunu tespit etti. Olay yerindeki incelemelerin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Olay yerine gelen bir yakını Veysel Gümüşyankı’nın, “Evinden işine işinden evine giden biriydi. Kimsiyle sorunu yoktu. Kokoreççide çalışıyordu. Dün akşam maaşını çekmek için evden çıktı ancak bir daha kendisinden haber alamadık.” dedi.

Polisin, fail ya da failleri yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.