Boğulma tehlikesi geçiren yolcular, o dakikaları anlattı

Boğulma tehlikesi geçiren yolcular, o dakikaları anlattı

Ümraniye'de, kaza sonrası su vanasına çarpan otobüsteki yolcular, boğulma tehlikesi geçirdi. Korku dolu dakikaları anlatan yolcular, otobüsün bir anda suyla dolduğunu ve boğulmaktan son anda kurtulduklarını söyledi.

Kaza, Kemerdere mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgile göre, İstanbul Otobüs A.Ş.'ye ait otobüse karşı yönden gelen bir kamyon çarptı. Kontrolden çıkan otobüs, ana isale hattına su dağıtan vanaya çarptı. Otobüsün içi bir anda suyla dolmaya başladı. Tazyikli suyun arasında kalan yolcular ise boğulma tehlikesi geçirdi. Şoför güçlükle kapıları açmayı başarınca yolcular da kendilerini dışarı attı. Bazı yolcular ise yaralandı.

Sırılsıklam ıslanan yolcular, yaşadıkları korku dolu dakikaları anlattı. Kazada yaralanan bir yolcu, “Kamyon vurunca bu hale geldik. Vanaya vurunca su patladı ve otobüsün içi su ile doldu. Yaralıyım, ambulans bekliyorum.” dedi. Boğulma tehlikesi geçirdiklerini anlatan bir başka yolcu ise, “Kamyon bize orta yerden çarptı. Sonra araba birden su doldu. Kapı biraz açılmıştı. Otobüsün içi birden su ile doldu. Bir an boğulacağımı sandım.” ifadelerini kullandı.

Otobüs şoförü Mehmet Kesepara da, “Seyir halinde kavşaktan çıkarken TIR üzerimize doğru geliyordu. Ona çarpmayayım derken buraya sürdüm. Sonuç böyle oldu. Vanaya çarptık. 10-15 kişi vardı. Kapıları açtım. Su dolmaya başlamıştı. Çok tazyikli su vardı. Ben hiç kimseyi göremedim.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.