Boruto izle Anime izle Naruto Shippuuden izle

Boruto izle Anime izle Naruto Shippuuden izle

Boruto’nun maceralarını konu edinmekte olan bir animedir. Boruto izle şeklinde internet aramaları yapıldığında animenin bölümlerine ulaşabilmek mümkün olacaktır.

Boruto konusu Naruto’nun oğlu ile ilgilidir. Naruto sonunda en büyük hayalini gerçekleştirmiştir. İstediği gibi Hokage olmuştur ve dünya genelinde de büyük bir huzur, barış getirilmiştir. Bu nedenle tüm her şey yolunda ilerlemektedir. Ancak Naruto ailesi ile daha çok vakit geçirememektedir. Ailesine yeteri kadar ilgi gösterememektedir. Bu durumdan son derece şikayetçi olan Boruto ise babasına karşı son derece öfkelenmektedir. Boruto babası gibi Ninja olmamaya karar verir. O, babasından çok daha farklı bir Ninja olacaktır. Bunu kafasına koyan Boruto bu yolda emin adımlarlar ilerleyecektir.

Boruto babasından çok daha farklıdır. Son derece zekidir ve akademi genelinde de yüksek başarıları bulunmaktadır. Bunların yanında sosyal becerileri de oldukça yüksek olan Boruto okul genelinde popüler bir çocuktur. Boruto animesi tamamen Boruto’nun maceralarını konu edinmekte olan bir animedir. Boruto izle şeklinde internet aramaları yapıldığında animenin bölümlerine ulaşabilmek mümkün olmaktadır.

Naruto Shippuden Animesi

Naruto Shippuuden animesi konusu ile birlikte Naruto animesinin devamıdır. Naruto büyük bir eğitime gitmiştir ve eğitim süreci iki buçuk yıl boyunca sürmüştür. Bu süreç içerisinde Naruto pek çok farklı değişim geçirmiştir. Daha olgunlaşmıştır ve durulmuştur. Eskisi gibi yaramazlıklar yapmamaktadır ve sakarlıklar da geride kalmıştır. İçinde yer alan dokuz kuyruklu tilkiyi de çok daha iyi bir şekilde kontrol edebilmektedir. İki buçuk yıl süren eğitim süreci içerisinde nasıl kontrol etmesi gerektiğini öğrenmiştir. Bu eğitim sonrasında köyüne dönen Naruto yeni maceralara atılacaktır. Naruto’nun köye dönmesi ile birlikte anime başlamaktadır.

Naruto en güçlü Ninja olma yolunda ilerlemek istemektedir. Hayallerini gerçekleştirebilmek için her yolu deneyen Naruto bunu başarabilecek midir? Naruto Shippuuden izle şeklinde internet aramaları yapılarak izlemek mümkündür.

Naruto Shippuuden ve Boruto Nereden İzlenir?

Naruto Shippuuden ve Boruto anime serileri ile birlikte Naruto serüvenine devam etmek isteyenler bu iki seriyi nereden izleyebileceklerini merak etmektedirler. Naruto animesi ile birlikte Boruto animesini izleyebilmek için anime izle şeklinde aramalar yapılabilir. Bu şekilde serilerin tüm bölümlerine ulaşabilmek mümkün olacaktır. Naruto Shippuuden Naruto animesinin devamı niteliğindedir. Boruto ise Naruto’nun oğludur ve onun serüvenlerini içermektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.