Boşanmak isteyen eşini öldürdü

Boşanmak isteyen eşini öldürdü

Pendik'te, 10 yıllık eşini öldüren İshak Koçak’ın (32) polisteki işlemleri tamamlandı. Şahsın, eşi Betül Koçak’ı (28) kendisinden boşanmak istediği için çıkan tartışma sonucu bıçakla öldürdüğü öğrenildi.

 Pendik Kavakpınar Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerindeki evde yaşanan olayda 3 çocuk annesi Betül Koçak, bıçaklanarak öldürüldü. Cinayeti soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çocukları önünde eşiyle tartışan Betül Koçak’ın kocası tarafından öldürüldüğünü belirledi. Polis ekiplerinin çalışması esnasında Pendik Adliyesi’ne giden İshak Koçak eşini öldürdüğünü söyleyerek teslim oldu. Polis ekiplerince teslim alınan İshak Koçak, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

 Hırsızlık ve Yankesicilik suçlarından daha önceden polise geliş kaydı bulunan İshak Koçak’ın ifadesinde, eşinin kendisinden boşanmak istediğini bu nedenle sürekli kavga ettiklerini söylediği öğrenildi. Olay günü de sabaha karşı eve geldiğinde eşiyle aynı sebeple kavga ettiklerini anlatan İshak Koçak, kavga sırasında uyanan bir çocuğunu evin dışına çıkarttıktan sonra mutfaktan aldığı sustalı bıçakla eşini öldürdüğünü aktardı. Olaydan sonra, dışarı çıkarttığı çocuğunu da alıp ağabeyinin evine gittiğini belirten Koçak, çocuklarını ağabeyine emanet ettikten sonra adliyeye gidip teslim olduğunu aktardı.

 Polisteki işlemlerinin ardından Koçak, Pendik Adliyesi’ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.