Botoks sonrası hayatını kaybett

Botoks sonrası hayatını kaybett

İstanbul’da ruhsatsız bir güzellik merkezinde kalça dolgusu yaptıran ilaç mümessili, 38 yaşında bir çocuk annesi Kübra Boyraz, aynı gün sonra hayatını kaybetti.

Olay, 19 Eylül'de Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde bir rezidanstaki güzellik merkezinde yaşandı. İddiaya göre, ilaç mümessili 38 yaşındaki Kübra Boyraz, 7 Temmuz’da dudaklarına botoks yaptırmak için ameliyat ruhsatı bulunmayan güzellik merkezine gitti.

HASTANEDE ÖLDÜ

Bir süre önce eşinden ayrılan Boyraz, 19 Eylül’de gittiği güzellik merkezinde bu kez kalça dolgusu yaptırmak istedi. Kalça botoksu işlemi yapıldıktan sonra fenalık geçiren Kübra Boyraz güzellik merkezinde çalışan bir kadın tarafından ailesine götürüldü. Ailesinin sorması üzerine “Düştü” denilen Kübra Boyraz, kötüleşince ailesi tarafından hastaneye kaldırdı. Ancak 38 yaşındaki kadın buradaki müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

BİRİ DOKTOR 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ailenin polise bildirmesi üzerine polis, Kübra Boyraz'ı olay günü güzellik merkezinden eve götüren Kadriye A.’yı gözaltına aldı. Olayın güzellik merkezinde yaşandığının anlaşılması üzerine polis, kaçak olduğu belirtilen güzellik merkezinde botoks işlemi yapan pratisyen hekim Öner Ö. ve 3 şüpheli daha gözaltına aldı.

ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDILAR

Emniyette ifadeleri alınan şüphelilerin birbirlerini suçladıkları belirtildi. İfadeleri alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Beş şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan şüphelilerden Kadriye A.’nın, fenalaştıktan sonra Kübra Boyraz’ı evine getirmesine ilişkin görüntüler de ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.