Bu erkeklerden uzak durun!

Bu erkeklerden uzak durun!

Maalesef, doğru erkeği bulmaya giden yolda kadınlar pek çok yanlış erkekle karşılaşmak durumunda kalabiliyor. Hele içlerinde bazıları var ki, değil onlarla bir ilişkiye başlamayı düşünmeyi, yanlarından koşarak uzaklaşmak gerekiyor. İşte uzak durulması ger

Pinti: Bir yere yemeğe gidersiniz, hesap gelince tuvalete gideceği tutar. Sinemaya bir bilet alana ikincisinin bedava olduğu günler dışında birlikte gitmek, neredeyse imkansızdır. Sigara paketinden bir sigara almaya kalktığınızda suratı asılır. Ya üzerinde bozuk yoktur, ya evden çıkarken nakit almayı unutmuştur, ya hay aksi kredi kartının limiti yetmez, sen şimdi öde, o sana sonra ödeyecektir. Baştan uyaralım hanımlar; o "sonra" hiç gelmeyecek!

Vurdumduymaz: Evet, biliyoruz; başlarda bu erkek tipi çok çekici geliyor. Onun o kayıtsız, hiçbir şeye aldırmaz tavırları başınızı döndürebilir. Ama şimdi filmi biraz ileriye saralım; ilişkinin 2. yılına mesela: Unutulan doğum günleri, cevap verilmeyen telefonlar, günde ikiden fazla aradığınızda başlayan oflamalar, söz verip sonra gelmeyi unuttuğu için yalnız yediğiniz akşam yemekleri. Şimdi hala çekici geliyor mu?

Ana Kuzusu: Her şeyin fazlası zarar, anneye olan aşırı düşkünlüğün bile. Anneleri tarafından aşırı şımartılan ve elleri sıcak sudan soğuk suya sokulmayan bu tip erkekler, anneleri olmadan kravatını bile bağlayamaz. Sürekli arkasını toparlamak zorunda kalacağınız, sorumluluk alamayan bir erkekle, daha doğrusu hem bir erkekle hem de annesiyle aynı anda beraber olmak istemiyorsanız, oradan hemen uzaklaşın.

Melankolik: Yazdığı her şeyin sonu üç noktayla biter. Kendini bir John Keats, bir Shakespeare zanneder ama işin aslı yazdığı şiirler tek kelimeyle berbattır. Sürekli uzaklara bakarak konuşmalar, dalıp gitmeler, yüklemi olmayan cümleler... Belki birkaç ay ama bir ömür asla.

Hikayeci: Bunlar hayatı hikaye olan erkek modelidir. Olayları abartmakta, yapmadığı şeyleri yapmış gibi göstermekte üstüne yoktur. Böylesi bir yalanın içinde yaşamak istemiyor ve birisinin sürekli kendisini övmesine tahammül edemiyorsanız, hemen topuklamaya başlayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.