Bu sergide her resim bir 'Nefes'

Bu sergide her resim bir 'Nefes'

TEMA Vakfı yararına düzenlenen Nazan Pamuk’un ‘NEFES’ isimli resim sergisi, 19-24 Mayıs tarihleri arasında Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde, Fulya Sanat Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor.

Ressam Nazan Pamuk, doğadan aldığı ilhamı sürrealizm ile sunduğu, 17. resim sergisi Nefes’i TEMA Vakfı yararına düzenliyor. 19-24 Mayıs tarihleri arasında Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde Fulya Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek ‘Nefes’ sergisinin kapıları sanatla nefes almak isteyen herkese açık olacak.

Yurt içinde ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergiye katılan ressam Nazan Pamuk, sosyal sorumluluğun önemini sanatıyla vurguluyor. Fantastik ve sürrealist tarzıyla öne çıkan eserlerinde ağırlıklı olarak figür üzerinde çalışan ressam Nazan Pamuk, eserlerinde zaman zaman kendisini etkileyen toplumsal olayları ve etkisinde kaldığı görüntüleri kendi kadrajında hayal edip tuvale döküyor.

5 gün boyunca ziyaret edilebilecek sergide satılan resimlerin geliri Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı’na (TEMA) bağışlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.