Büfe hırsızları kamerada

Büfe hırsızları kamerada

Beyoğlu’nda bir büfeye girerek hırsızlık yapan 4 şüpheli, işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.Büfeye giren şebeke üyesi ile dışarıda bekleyen diğer şüphelilerin yakalanmamak için telefonla irtibat kurmaları dikkat çekti

Olay, Şahkulu Mahallesi Büyük Hendek Caddesi üzerinde yeralan bir büfede geçtiğimiz 8 Ağustos 2012’de meydana geldi. İşyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülenen hırsızlık anı iddiaya göre şöyle gelişti; İşyerine gece 01.15 sıralarında gelen biri kapüşonlu 4 şüpheli, önce marketin kepenk kilidini kırdı. Ardından içlerinde bir kişi işyerine girerken diğer 3 şüpheli kepenkleri üzerine kapatıp büfeye giren şüpheliyle telefonla görüşmeye başladılar. İçeride yaklaşık yarım saat kalan şüpheli büfedeki değerli malzemeleri elindeki fener aracılığıyla toplayarak büyük bir poşete doldurdu. Yakalanmamak için organizeli şekilde çalıştığı görülen şüpheliler, gerçekleştirilen hırsızlığın ardından kepenkleri kaldırıp hep birlikte olay yerinden uzaklaştı.

Olayı sabah saatlerinde işyerine geldikten sonra öğrenen büfe sahibi kayıplara karışan hırsızların yakalanması için şikayetçi oldu. Bunun üzerine güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, tespit edilen eşkaller üzerinde çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda şüphelilerden Umut A. Beyoğlu’nda yakalandı. Diğer şüphelilerin yakalanması için başlatılan soruşturma ise sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.