Bulgaristan’dan Başkan Akgün’e ziyaret

Bulgaristan’dan Başkan Akgün’e ziyaret

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kardeş şehir Bulgaristan’ın Gorna Oryahovitsa şehrinden gelen Meclis Başkanı Doniel Kosdodinovu ile beraberindeki heyeti ağırladı.

 Büyükçekmece’ye ziyarette bulunan konuk delegasyon Türk misafirperverliğin den oldukça etkilendiğini belirttiler.

 Büyükçekmece’yi çok sevdiklerini Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün çok iyi çalışmalar yaptığını belirten delegasyon her geldiklerinde hayata yeni yeni geçirilmiş projelerle karşılaştıklarını dile getirdiler.
Doniel Kosdodinovu “Büyükçekmece harika bir ilçe, burada yapılan uygulamaları örnek alıp Gorna da uyguluyoruz” dedi.
 Misafir Delegasyonu Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezinde ağırlayan Başkan Akgün, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.
 Heyetle yaklaşık 2 saatlik bir görüşme yapan Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi olarak kardeş şehir projesini oldukça önemsediklerini anlattı. Başkan Akgün; “ Kardeş şehirlerimizle gerçekleştirdiğimiz diyalog sayesinde karşılıklı kültür ve sanat alanı başta olmak üzere her alanda istifade ediyoruz. Bulgar misafirlerimiz de bizim gibi kardeş şehir projesini oldukça ciddiye alıyorlar” dedi.
 Başkan Akgün ile Doniel Kosdodinovu karşılıklı hediyeleşmeden sonra Başkan Akgün, delegasyona AKM’yi gezdirerek tanıttı. Görüşmelerde Meclis Üyesi Coşkun Kaynak ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bayraktar da hazır bulundular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.