Burcu Kara Küçükçekmece'de

Burcu Kara Küçükçekmece'de

Oyuncu Burcu Kara, Küçükçekmece Belediyesi, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde hayranları ile bir araya geldi.

 "Haziran Gecesi" dizsinde rol almasının ardından yıldızı parlayan ve seyircinin kalbinde taht kuran sempatik oyuncu Burcu Kara, Küçükçekmece Belediyesi, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde hayranları ile bir araya geldi. İlerleyen günlerde "Tozlu Yollar" adlı dönem dizisiyle ekranda boy gösterecek olan Burcu Kara, moderatörlüğünü Özgür Özgülgün'ün yaptığı 'Küçükçekmece Söyleşiyor' adlı programda samimi açıklamalarda bulundu. 


Küçükçekmeceli hayranlarıyla bir araya geldiği programda, televizyon sevdasından, yaşam tarzına pek çok konuda samimi açıklamalarda bulunan oyuncu Burcu Kaya, gençlere de hayallerinin peşinden gitmelerini şu sözlerle öğütledi; 

"Her zaman televizyonda olmak istedim. İnsanın istediği zaman, istediği her şeyi elde edebileceğini düşünüyorum. Benim hayatım buna örnek. 18 yaşında başladı televizyon yaşamım. Hayatta en acı laf 'keşke'dir. Keşke dememek için ben de içimden geleni yaptım. 1,5 yıl hiç para almadan özel bir kanalda çalıştım. İsteklerinizin peşini bırakmayın, 'Ne olursa olsun denedim' deyin en azından. Farklıysanız fark edilirsiniz mutlaka. İnşallah yaşamınızda hiç keşke demezsiniz." 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.