Çamaşır Makinesi Neden Çok Uzun Sürede Yıkama Yapıyor? Uzun Süren Yıkama Sorunu Nasıl Çözülür?

Çamaşır Makinesi Neden Çok Uzun Sürede Yıkama Yapıyor? Uzun Süren Yıkama Sorunu Nasıl Çözülür?

Çamaşır Makinesi Neden Çok Uzun Sürede Yıkama Yapıyor? Uzun Süren Yıkama Sorunu Nasıl Çözülür?

Çamaşır Makinesi Neden Çok Uzun Sürede Yıkama Yapıyor? Uzun Süren Yıkama Sorunu Nasıl Çözülür?

Günümüzün yeni nesil çamaşır makinesi teknolojilerinin gelişmişliği sayesinde herkesin farklı yıkama ihtiyaçlarına yanıt bulabilmesine olanak veriyor. Özellikle çamaşır makinesi modellerinde bulunan farklı yıkama programı seçenekleri sayesinde tüm çamaşır tiplerine ve kirlilik durumuna göre en iyi yıkama kriterlerinin oluşturulabilmesi mümkün oluyor. Bu durum günümüzde çamaşır makinesi yıkaması çok uzun sürüyor şeklinde şikayetlere de neden olabiliyor. Sultanbeyli Arçelik Servisi merkezimizin uzman teknikerleri, çamaşır makinenizde yıkama programının çok uzun sürmesinin normal bir durum olabileceği gibi teknik bir soruna bağlı olarak meydana gelebileceği konusunda da uyarıyor.

Çamaşır Makinesi Yıkaması Neden Çok Uzun Sürer?

Çamaşır makinesinin yıkama programının çok uzun sürmesi seçtiğiniz programdan kaynaklı olabileceği gibi teknik bir sorundan dolayı da söz konusu olabiliyor. Günümüzde çamaşır makinelerinde suda beklet, yüksek sıcaklık vb. özelliklerin bulunduğu yıkama programlarının tercih edilmesi yıkamanın saatler sürebilmesine neden olabiliyor. Bu  durum tamamen doğaldır ve makinenizin sorunsuz şekilde çalıştığını gösterir.

Ancak çamaşır makinesinde her zaman kullanılan ve ne kadar sürdüğü bilinen bir yıkama programı seçilmiş olmasına rağmen yıkama çok uzun sürüyorsa teknik bir sorun olduğu anlamına gelir. Bu durumda alanında uzman tekniker kadrosuna sahip olan ve tam donanımlı servis araçlarıyla yerinde servis hizmeti sunan Ataşehir Arçelik Servisi merkezimize başvuru yapabilirsiniz. Çamaşır makinelerinde tazyik seviyesinin düşük olması, kireçlenme, aşırı yük ve program aygıtı gibi pek çok olasılık söz konusudur. Bu olasılıklardan hangisinin makinenizde olduğunun belirlenmesi için uzmanlarımız tarafından hassas bir arıza tespit çalışması yerine getirilir.

Çamaşır Makinesi Yıkamasının Uzun Sürmesi Nasıl Çözülür?

Çamaşır makinesinde yıkama programının çok uzun sürmesi normal program seçimine bağlı değil ise arıza onarım müdahalelerinin gerçekleştirilmesi gerekir. Çamaşır makinelerinde yıkamanın çok uzun sürmesi sorunun giderilmesi için Çekmeköy Arçelik Servisi uzman teknikerlerimiz tarafından yapılacak tüm müdahaleler, söz konusu arızanın oluş şekline göre değişkenlik göstermektedir.

Çamaşır makinesinin su tazyik seviyesinin düşük olmasının su tesisatından kaynaklı olmasına yapılabileceğimiz bir şey yoktur. Ancak su tazyiki su giriş hortumu veya filtresinde tıkanma olduğundan kaynaklanıyorsa ekiplerimiz müdahale eder. Bunun dışında çamaşır makinenizde kireçlenmeye bağlı fonksiyon sorunları yaşıyor olabilirsiniz. Program aygıtınızda da arızalanma söz konusu olabilir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.