Çamaşır Makinesi Uzun Süre Yıkamayı Bitirmiyor

Çamaşır Makinesi Uzun Süre Yıkamayı Bitirmiyor

Çamaşır Makinesi Uzun Süre Yıkamayı Bitirmiyor

 

Çamaşırlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde yıkayabilmenize yardımcı olan çamaşır makinenizin kullanımında hassas bir yaklaşım sergilemeniz, hem kullanım kalitesini arttıracak hem de daha uzun ömürlü sorunsuz bir kullanım imkanı sağlayacaktır. Bu nedenle çamaşır makinenizde olması gerekenden farklı bir durum gördüğünüzde kullanımınızı doğrudan etkilemiyor olsa bile mutlaka dikkate almalı ve çözümü/düzeltilmesi için gerekli işlemlerin yerine getirilmesini sağladığınızdan emin olmalısınız. Bunlardan birisi de çamaşır makinenizin bitti ışığı yanmasına rağmen, program bitmemiş gibi yapması durumudur. https://www.arcelikservisi.tv uzman teknikerlerimize göre böyle bir sorunla karşı karşıya kalmanız düşündüğünüzden çok daha fazla ciddiyete sahip bir sorundur. Bu yüzden en kısa süre içerisinde profesyonel yardım almanız çok önemlidir.

Çamaşır Makinesi Bitti Işığı Yanıyor Ama Yıkama Devam Ediyor

Çamaşır makinenizin beyni olarak tabir edilen program aygıtı arızaları bu sorunun altında yatan en yaygın makine arızalarından biridir. Çamaşır makinenizde böyle bir sorunla karşı karşıya kalmanız durumunda profesyonel Sultanbeyli Arçelik Servisi merkezi hizmetlerimizden destek alabilirsiniz. Çamaşır makinenizin program aygıtı parçası yerinden sökülerek, bilgisayarlı ortamda gerekli elektronik devre kontrolleri sağlanmaktadır. Tespit edilen sorunlar için yazılımsal veya fiziksel müdahalelerde bulunarak, sorunsuz ve olağan şekilde çalışabilir durumda olması sağlanmaktadır. Gerekli olan performans ve işlev testleri tamamlandıktan sonra program aygıtı uzman teknikerlerimiz tarafından makinenize yeniden takılarak, son kontrolleri sağlanmaktadır. Bu şekilde çamaşır makinenizde yaşadığınız sorunun kesin olarak çözüldüğünden emin olunmaktadır.

Çamaşır Makinesi Gösterge Lambaları Ne İşe Yarıyor?

Çamaşır makinenizin yıkama işlemini bitirdiğini söylemesine rağmen yıkama işlemine devam etmesi sorunu gösterge lambalarındaki bir sorundan kaynaklı olarak da meydana gelebilmektedir. Özellikle de çamaşır makinenizin gösterge lambası elektrik bağlantılarında meydana gelebilecek bir dengesizlik nedeniyle olağandışı bir şekilde yanmasına neden olabilir. Böyle bir durumda da profesyonel müdahale gerekliliği mevcut olduğundan Göztepe Arçelik Servisi teknikerlerimiz tarafından gerekli kontrollerin sağlanması gerekmektedir. Çamaşır makinesinin gösterge panelinde bulunan gösterge lambalarına elektrik akımı taşıyan kablolar uzmanlarımız tarafından hızlı şekilde kontrol edilerek, bir akım dengesizliği söz konusu ise gerekli olan düzeltme veya kablo değişim işlemleri yerinde gerçekleştirilmektedir. Bu şekilde çamaşır makinenizin tam performanslı olarak çalışabilir durumda olmasını sağlayabilmekteyiz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.