Çarptığı kişinin üstünden tekrar geçti

Çarptığı kişinin üstünden tekrar geçti

Eyüp'te, yolun karşısına geçmeye çalışan 38 yaşındaki Barış Ölmez'e hızla gelen bir kamyonet çarptı. Çarptığını anlamayan araç sürücüsü, yanlış yola girdiğini anlayınca bu sefer geri geldi ve Ölmez'in üzerinden geçti. Ölmez feci şekilde hayatın kaybetti.

 Kaza, saat 10.00 sıralarında Yeşilpınar'daki Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Bir markete ait kamyonetin sürücüsü Muharrem D., iddiaya göre Eyüp - Alibeyköy sapağına dönmek isterken sapağı kaçırdı ve Barış Ölmez'e çarptı. Geriye doğru manevra yapan kamyonet sürücüsü bu sefer, Ölmez'i fark etmeyerek üzerinden geçti. Sürücü, paniğe kapılarak olay yerinden kaçmaya çalıştı. Bunun üzerine vatandaşlar sürücü Muharrem D.'yi yakalayarak tartakladı ve polise teslim etti. 


Aracın altında kalan Barış Ölmez'i kurtarmak için olay yerine itfaiye ekipleri geldi. Aracın arka tekerini kriko ile kaldıran itfaiye erleri Barış Ölmez'in cansız bedenini kamyonetin altından çıkardı. Sürücü Muharrem D., gözaltına alınarak Alibeyköy Polis Merkezi'ne götürüldü. 

Aracın önce karşıdan karşıya geçmeye çalışan şahsın koluna çarptığını ifade eden bir görgü tanığı olay şöyle anlattı: "Kamyonet, şahsa çarptıktan sonra yanlış yola girdiğini anladı ve geri gelmeye başladı. Bunun üzerin yerde yatan yaralının üzerinden geçti. Biz sürücüyü kaçarken yakaladık ve darp ettikten sonra polise teslim ettik." 

Mahalle sakinleri ise, olayın yaşandığı yerde sürekli kazanın olduğunu belirterek, üst geçit yapılmasını istedi. 

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.