Çevik kuvvet otobüsü takla attı

Çevik kuvvet otobüsü takla attı

Çevik kuvvet otobüsü TEM Otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametinde takla attı. Kazada çok sayıda polisin yaralandığı belirtildi.

 Kaza saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu üzerinde seyir halinde olan çevik kuvvet otobüsü Harp Akademileri mevkiinde takla attı. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralı polisler çevre hastanelere kaldırıldı. TEM Otoyolu’nda yoğun trafiğe neden olan kazaya ilişkin incelemeler sürüyor.

İlk belirlemelere göre 2’si ağır 9 polisin yaralandığı kaza yerine çok sayıda ambülans sevk edildi. Polis ekipleri de, yaralı meslektaşlarına yardım etmek için seferber oldu. Yaralılar, Kağıthane Devlet Hastanesi, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Bu arada polis, kazaya neden olduğu öne sürülen kırımı renkli otomobilin peşine düştü. Ekipler, telsizden aracın yakalanması için sürekli anons yaptı. 

Kaza yapan çevik kuvvet otobüsü ise olay yerindeki incelemelerin ardından kurtarıcı yardımı ile çekildi. Kaza sebebiyle köprü istikametine yol yarım saat süreyle trafiğe kapatılmıştı. Bu sebeple aynı istikamette yaşanan trafik yoğunluğu yolun trafiğe açılmasıyla normale döndü. Olay yerinde de belediye ekipleri kumlama çalışması yaptı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.