CHP kapatılsın müze olsun diyen 10 Aralıkçılar Şişli Belediyesi’nde bir araya geldi!

CHP kapatılsın müze olsun diyen 10 Aralıkçılar Şişli Belediyesi’nde bir araya geldi!

CHP kapatılsın müze olsun diyen 10 Aralık Hareketinin kurucularından olan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, yine 10 Aralık Hareketi’nin önde gelen isimlerinden olan Muammer Keskin ile Şişli Belediyesi’nde bir araya geldi.

SALICI, ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NE BİR DEFA GELMİŞTİ

Oğuz Kaan Salıcı, 10 Aralık Hareketi’nde birlikte olmalarına rağmen Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanı olmasından sonra Şişli Belediyesi’ne sadece bir kere gelmişti.

Oda, yine 10 Aralık Hareketi’nden olan Gönen Orhan’ın ‘Komşu Masa’sının pazarlanması için davet edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geldiğinde gelmişti.

GÖZLER, CANAN KAFTANCIOĞLU’NU ARADI

10 Aralık Hareketi kurucularında Oğuz Kaan Salıcı’nın, yine aynı hareket içerisindeki Muammer Keskin’i Şişli Belediyesi’ndeki ziyaretinde yine hareketin kurucularından olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu aradı. Ama, Kaftancıoğlu toplantıya katılmadı.

KESKİN, SALICI İÇİN YOL ARKADAŞIM DEDİ

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın ziyaret sonrasında yaptığı açıklama ‘Yol arkadaşım’ dedi.

İŞTE MUAMMER KESKİN’İN AÇIKLAMASI

CHP Genel Başkan Yardımcımız, değerli dostum ve yol arkadaşım Oğuz Kaan Salıcı’yı belediyemizde ağırladık. Şişli'de yürüttüğümüz çalışmaları anlatıp, görüş ve önerilerini dinledik. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ederim.

chp-genel-baskan-yardimcisi-oguz-kaan-salici-sisli-belediyesi-muammer-keskin-e-ziyaret-etti1.jpg

KESKİN’İN “CHP KAPATILSIN MÜZE OLSUN”

PROTESTOSU HATIRLATILDI

Muammer Keskin’in yaptığı açıklamanın altına yapılan yorumlardan biri çok dikkat çekiciydi.

Muammer Keskin ve ekibi,10 Aralık Hareketi’nin Taksim’de yaptığı ilk toplantısından sonra CHP Şişli İlçe Başkanlığı önüne geldiklerinde ‘CHP kapatılsın ve müze olsun’ diye CHP’yi protesto etmeleri hatırlattı.

Muammer Keskin’in yaptığı paylaşımın altına, ‘Müze tarihini bildirmeye gelmiştir’ diyerek Keskin’in CHP’nin kapatılarak müze yapılması için yaptıkları protestoyu hatırlatması dikkat çekti.

BİR BAŞKA YORUMDA İSE MENEMEN OLAYI HATIRLATILDI

CHP’li Menemen Belediye Başkanı’nın kesinleşmiş cezası nedeniyle başkanlığı düşmüştü. Belediye Meclisinde CHP’li meclis üyelerin sayısı fazla olmasına rağmen yapılan oylamada Ak Partili belediye başkan adayına CHP’li meclis üyelerinin oy vermesi hatırlatıldı.

Bir sosyal medya kullanıcısı; ‘Keskin bir sorsaydın Menemen kepazeliğini Salıcı’ya’ diyerek Menemen Belediyesi’ndeki yaşanan seçim süreci hatırlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler