Keskin, Gönen Orhan’ın masasını Bandırma Belediye başkanına tavsiye etti!

Keskin, Gönen Orhan’ın masasını Bandırma Belediye başkanına tavsiye etti!

Muammer Keskin, geçtiğimiz günlerde Şişli Belediyesi’ne gelen Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’a Gönen Orhan’ın ‘Komşu Masa’sını tavsiye etti.

GÖNEN ORHAN’IN MASASI YAKINDA BANDIRMA’DA

Gönen Orhan’ın ‘Komşu Masa’ projesi yapılan Şişli Belediyesi'ndeki yapılan görüşmelerle yakında Bandırma Belediyesi’nde kullanılacağına keskin gözüyle bakılıyor.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’a Gönen Orhan’ın Komşu Masa ve Halkla İlişkiler projesini anlatarak kullanması için tavsiyede bulundu.

sisli-belediyesi-muammer-keskin-bandirma-belediyesi-tolga-tosun-komusu-masa-gonen-orhan1.jpg

 

sisli-belediyesi-muammer-keskin-bandirma-belediyesi-tolga-tosun-komusu-masa-gonen-orhan2.jpg

KESKİN VE GÖNEN ORHAN, KILÇDAROĞLU’NA PR YAPTIRMIŞLARDI  

Muammer Keskin, Gönen Orhan’ın ‘Komşu Masa’sını piarını yapmak için açılışa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu davet etmişti. Keskin, bu hamlesi ile Gönen Orhan’ın ‘Komşu Masa’ projesini tüm CHP’li belediyelerin duymasını sağlamıştı.

chp-kemal-kilicdaroglu-sisli-belediyesi-muammer-keskin-gonen-orhan-komsu-masa-piar.jpeg

KESKİN, TAŞDELEN’DEN KOMŞU MASA İÇİN ÖZEL RİCADA BULUNMUŞTU

Keskin, sonrasında da Ankara’da CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in Gönen Orhan’ın ‘Komşu Masa’ projesini kullanması için özel ricada bulunmuştu.

Taşdelen, Kemal Kılıçdaroğlu’nunda açılışını yaptığı bir proje olması nedeniyle de Komşu Masa projesine olumlu bakmıştı. Çankaya Belediyesi’nin ekibi ile Gönen Orhan görüşmeler dahi yapmaya başlamışlardı. Ama, Gönen Orhan’ın sansasyonları patlayınca Alper Taşdelen, projeyi uygulamaktan vazgeçmişti.   

Gönen Orhan'ın doğrudan alımlarla CHP'li belediyelerden aldığı ihaleler de İç İşleri Bakanlığı Müfettişlerince mercek altına alınarak soruşturmalar başlatılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler