Cinayet Anı Kamerada

Cinayet Anı Kamerada

Tuzla'da, kız kardeşlerini rahatsız ettiği gerekçesiyle tartıştıkları şahıs tarafından bıçaklanan Ahmet Özdemir hayatını kaybetti, Recep Özdemir ise ağır yaralandı. Cinayet anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

  Olay, Aydıntepe Mahallesi Sadık Ahmet Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ahmet Özdemir (35) ve Recep Özdemir (31) eşinden boşanan kız kardeşlerini rahatsız ettiğini ileri sürdükleri Dündar Toraman (25) ile konuşmak için buluştu. Taraflar arasında çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kardeşlerin darp etmeye çalıştığı Toraman, kavga sırasında cebinden çıkardığı bıçakla Ahmet Özdemir ve Recep Özdemir'i bıçakladı ve olay yerinden kaçtı.

 Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Ahmet Özdemir, kaldırıldığı Tuzla Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti, Recep Özdemir ise Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.


 Kısa sürede olay yerine gelen polis, eşkal bilgilerini aldıkları Toraman’ın yakalanması için çalışmalara başladı. Üst geçitten karşı yöne geçen Toraman Gebze yönüne gitmek için minibüse binmek istediği sırada Tuzla Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan zanlı sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Toraman tutuklanarak cezaevine gönderildi.


 Bu arada, cinayet anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, tarafların kavga etmesi ve Toraman'ın Özdemir kardeşleri bıçaklaması yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.