‘Cumhuriyet Coşkusu’ fotoğraflanıyor

‘Cumhuriyet Coşkusu’ fotoğraflanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği(İFSAK )işbirliğiyle düzenlenen ‘Cumhuriyet Coşkusu’ fotoğraf yarışmasına son katılım tarihi 10 Kasım

İBB ve İFSAK işbirliği ile düzenlenen Cumhuriyetin 92. Yıl kutlamasını konu alan ‘Cumhuriyet Coşkusu’ isimli fotoğraf yarışmasına katılım 10 Kasım’a kadar devam ediyor.

İstanbul’da, İBB tarafından 29 Ekim’de Kız Kulesi ve Boğaz Köprüsü arasında saat 19.00- 20.00 arasında gerçekleştirilecek olan ışık ve havai fişek gösterileri ile gösteriyi izleyenlerin coşkusunun fotoğraflanması amaçlanıyor. Sonuçları 17 Kasım’da açıklanacak yarışmanın jürisinde ise; fotoğraf sanatçıları Hakan Hatay veİbrahim Ayşıl, İBB Temsilcisi Osman Savaş, kreatif danışman Şevket Dedelioğlu, İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Akleman bulunuyor.

Yarışma sonunda dereceye girenlere verilecek ödül listesi ise şöyle; Birincilik ödülü 3 bin TL, ikincilik ödülü 2 bin TL, üçüncülük ödülü- mansiyon ve İBB özel ödülü bin beş yüz TL, sergileme ise 3 yüz TL.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.