Cüneyt Akgün: ‘İstanbul’un trafiği Şişli’den rahatlatılabilir’

Cüneyt Akgün: ‘İstanbul’un trafiği Şişli’den rahatlatılabilir’

Eski Şişli Belediye Başkan Cüneyt Akgün, Şişli Gazetesi’ndeki köşe yazısında, İstanbul trafiğinin, İstanbul’un merkezi konumda olan Şişli’den rahatlatılabileceğini yazdı.  

Akgün, Şişli’nin İstanbul’un merkezi konumda bir ilçe olması nedeniyle, yapılacak tünel ve tüp geçitlerle hem İstanbul’un hem de Şişli’nin trafiğinin rahatlatılabileceğini söyledi.

İŞTE, CÜNEYT AKGÜN’ÜN KÖŞE YAZISINDAN ALINTILAR

İlçemizin makro seviyede sorunları var. Bu sorunlar, Şişli Belediyesi'nin bütçe ve kaynaklarıyla karşılanması mümkün değildir.

Ancak, 25 sene sonra, İBB'nin CHP'ye geçmesi sonucu, Şişli Belediyesi, ana arterlerin büyük şehrin ukdesinde olmasından dolayı, gerçekleştirmeyi düşündüğü alt yapı ve ulaşım projelerini talep edebilir.

Mesela, trafiği ve ulaşımı rahatlatacak projelerin başında, Harbiye Müzesi önü, Halaskargazi Caddesi Esentepe, Büyükdere Caddesi, Nimet Abla Camii Tüneli, Valikonağı Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi öncesi, batıp High School önünden çıkan bir tüp geçit, Valikonağı Caddesi bitiminde çift katlı bir viyadükle Ortaklar Caddesine bağlanması, Ihlamur Kasrı karşısından bir tünelle Ortaköy

Vadisine bağlanması ve yine Fulya Bomonti arası bağlantı tüneli gibi projelerle trafiği rahatlatmak mümkün olabilecektir.

CÜNEYT AKGÜN’ÜN KÖŞE YAZISININ TAMAMI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.