Cüzdan hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı

Cüzdan hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı

Fatih’te hac ve umre malzemeleri satan iş yerine müşteri kılığında gelen bir kişi, iş yeri sahibinin çekmeceye koyduğu cüzdanını çaldı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Tahtakale’de hac ve umre malzemeleri satan iş yerine gelen bir kişi, müşteri kılığında ürünleri kontrol etmeye başladı. İş yeri sahibi Murat Akbulut başka müşterilerle ilgilenirken çekmeceye konan cüzdanı fark eden şahıs, cüzdanı gözüne kestirdi. Bir süre müşteri gibi ürünleri inceleyen şahıs, Murat Akbulut’un masa başından ayrılmasıyla çekmeceye yaklaştı. Sağını solunu kontrol eden şahıs, iş yeri sahibinin bir anlık dalgınlığından yararlanarak çekmeceyi açtı ve cüzdanı aldı.

Müşterilerini gönderdikten sonra çekmeceyi kontrol eden Murat Akbulut, cüzdanın yerinde olmadığını fark edince hırsızlık olayından şüphelenerek güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Müşteri gibi içeri giren hırsızın cüzdanını çaldığını gören Akbulut, durumu polise bildirdi. Güvenlik kamerası kayıtlarından eşkali alınan hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Uzun yıllar hac ve umre malzemeleri sattığını belirten Akbulut, “Olay günü dükkan çok yoğundu. Umre ve hac döneminde ilgi çok olur. Şahıs, yoğunluğumuzdan istifade edip, bizi kollayıp müşterilerle ilgilenirken olayı gerçekleştirdi. Cüzdanımın içinde 6-7 bin lira para vardı. Bu da bize ders olsun.” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.